27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ολυμπιακός νέα μεταγραφή: Αυτός θα είναι ο αντί – Καμαρά [ & pic]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός νέα μεταγραφή: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει την περίπωτση του Φιλίπε Αουγκούστο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Καμαρά.

Ολυμπιακός νέα μεταγραφή: Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως οι Πειραιώτες θα δεχθούν πληθώρα δελεαστικών προτάσεων την θερινή μεταγραφική περίοδο, αφού αρκετοί παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων. Ένας από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει λόγω ευρωπαϊκών εμφανίσεων είναι και ο Καμαρά, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει πολλά βλέμματα και να σημειώσει αξιόλογες κριτικές από μάνατζερ, με αποτέλεσμα να «παίζει» αρκετά σε ρεπορτάζ ευρωπαϊκών ομάδων. Επομένως, όταν παίκτης ελληνικής ομάδας και δη του Ολυμπιακού, εξετάζεται έντονα από αξιόλογες ομάδες, τότε η αποχώρηση του είναι αρκετά πιθανή. Για το λόγο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τις διεργασίες τους προκειμένου να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Καμαρά, εφόσον αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά.

Οι περιπτώσεις που απασχολούν είναι αρκετές, ωστόσο όπως γράφει το Sportime, ο Φιλίπε Αουγκούστο είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος της Ρίο Άβε έχει ατζέντη τον Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο ο Ολυμπιακός διατηρεί καλές σχέσεις. Το συμβόλαιο του Αουγκούστο με τη Ριο Άβε τελειώνει το 2021 και ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει ρίξει το όνομά του στο τραπέζι.

Στην Πορτογαλία μάλιστα, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει τον παίκτη και ότι έχει συγκεντρώσει πολλά θετικά στοιχεία. Ο Βραζιλιάνος χάφ έχει 21 ματς και 3 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Τον Ιανουάριο του 2019 η Μπενφίκα τον πούλησε στη Ρίο Άβε, αλλά κράτησε ένα μέρος από τα δικαιώματά του. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ασχοληθεί με την περίπτωσή του μόνο αν ο Καμαρά αποχωρήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό