18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στα υπόψιν των «ερυθρόλευκων» οι Μπιανκόνε και Κουγιατέ από τη Νότιγχαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός θέλει πέρα από την μεταγραφή του Στέφαν Γιόβετιτς να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή μέχρι το βράδυ της Δευτέρας κι έχει στην λίστα του τους Κουγιατέ και Μπιανκόνε της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η έλευση του Στέφαν Γιόβετιτς οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (04/09) και οι διαδικασίες θα κινηθούν γρήγορα έτσι ώστε ο παίκτης να προλάβει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, η προθεσμία για την οποία εκπνέει σήμερα του βράδυ.

Όμως φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μείνουν εκεί και ψάχνουν να κάνουν ακόμη μία κίνηση. Στους υποψηφίους για την τελευταία αυτή μεταγραφή ενόψει της λίστας είναι και δύο παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο λόγος για τους Τσεϊκχού Κουαγιατέ και Ζουλιάν Μπιανκόνε, οι οποίοι μπορεί να παίζουν σε διαφορετική θέση, ο πρώτος είναι αμυντικός μέσος και ο δεύτερος δεξιός μπακ, ωστόσο και οι δύο αγωνίζονται και ως στόπερ.

Ο Τσεϊκχού Κουγιατέ είναι 33 ετών κι έχει συμβόλαιο με τα «Tricky Trees» μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Αγωνίζεται στην Premier League από το 2014, όταν η Γουέστ Χαμ πλήρωσε 7,5 εκατ. ευρώ στην Άντερλεχτ για να τον κάνει δικό της. Το καλοκαίρι του 2018 μεταγράφηκε στην Κρίσταλ Πάλας αντί 10,7 εκατ. ευρώ και πέρυσι πήγε στην Νότιγχαμ ως ελεύθερος. Πραγματοποίησε συνολικά 22 συμμετοχές, σκοράροντας κι ένα γκολ στα 947 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο Ζουλιάν Μπιανκόνε από την άλλη πήγε στην Premier League από την Τρουά την περσινή σεζόν, με την Νότιγχαμ να πληρώνει 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Πέρυσι έπαιξε μόλις τρία παιχνίδια εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Ο 23χρονος Γάλλος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την αγγλική ομάδα, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μονακό, η οποία τον έστειλε δύο φορές δανεικό στην Σερκλ Μπριζ, μέχρι να τον πουλήσει τελικά το καλοκάιρι του 2021 στην Τρουά αντί 2,5 εκατ. ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό