21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Κατέθεσε την προσφυγή στο CAS για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πότε θα εκδικαστεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε την προσφυγή του στο CAS προσπαθώντας να ανατρέψει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε και επίσημα την προσφυγή του στο CAS για την απόφαση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες εξαντλούν τα νομικά μέσα που είχαν στη διάθεσή τους για να ανατρέψουν την απόφαση των πειθαρχικών οργάνων της Super League και της ΕΠΟ, μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τον σοβαρό τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Ο Ολυμπιακός, που έχει τιμωρηθεί με μηδενισμό στο συγκεκριμένο ματς, αφαίρεση ενός βαθμού, 2 ματς κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο, θέλει να συνεχιστεί ο αγώνας από το 49ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» συγκέντρωσαν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε ο φάκελος να είναι πλήρης το προηγούμενο διάστημα και τον κατέθεσαν, ενώ η ημερομηνία εκδίκασης θα οριστεί την επόμενη εβδομάδα.

Η χρονοβόρα διαδικασία του CAS

Πρέπει να τονιστεί, πάντως, πως διαδικασίες στο CAS δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορες, καθώς το Ανώνατο Αθλητικό Δικαστήριο έχει περιθώριο τριών μηνών να εκδόσει απόφαση από την μέρα που θα καταταθεί ο φάκελος.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, διατηρεί το δικαίωμα παράτασης για έναν ακόμα μήνα, εφόσον κριθεί σκόπιμο για την προσκόμιση επιπλέον στοιχείων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό