20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: «Θέλει Σα στη Ρόμα ο Μουρίνιο» (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Στην μεταγραφική λίστα της Ρόμα φέρεται πως έχει μπει ο Ζοσέ Σα, ελέω του Ζοσέ Μουσίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την «Αιώνια Πόλη», καθώς ήρθε σε συμφωνία και ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση των «τζιαλορόσι», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, ο «Special One» σκέφτεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας και οι κινήσεις του αναμένεται να έχουν… αντίκτυπο και στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφει η «Gazzetta dello Sport» στην λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίζεται ο Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των Πειραιωτών είναι από τους παίκτες που έχει προσέξει ο συμπατριώτης του προπονητής και για τον λόγο αυτό, δεν αποκλείεται να γίνει επίσημη κρούση από την Ρόμα.

Ο 28χρονος πορτιέρο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα χρόνια, καθώς το προηγούμενο καλοκαίρι είχε ανανεώσει την συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, υπάρχει ρήτρα που επιτρέπει σε μία ομάδα να την καταθέσει και να αρχίσει επαφές με την πλευρά του.

Παράλληλα, για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα είχε ενδιαφερθεί έντονα και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Όμως, ο τραυματισμός που είχε πριν από τον επαναληπτικό του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης «ναυάγησε» τα σχέδια των «ροχιμπλάνκος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό