23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Η τακτική Κορδόν για Ακουόκου – Οι προτεραιότητες Μαρτίνεθ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ο Πολ Ακουόκου αποτελεί τον «εκλεκτό» του Αντόνιο Κορδόν για τη μεσαία γραμμή, τη στιγμή που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει άμεσα έναν στόπερ και έναν επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Τετάρτη (05/07) για την Αυστρία και το Μιλς, όπου θα είναι η βάση της ομάδας για τις επόμενες ημέρες, μια και εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Μαζί με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» ταξίδεψε και ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Ισπανός παράγοντας συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ, αναφορικά με την απόκτηση των Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα, ωστόσο, στο συγκεκριμένο deal περιλαμβάνεται και ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, τον οποίο θέλουν οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία μικρή παράταση… αγωνίας.

Πάντως, βασικός στόχος των Πειραιωτών είναι να ολοκληρώσουν άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση, είτε με διπλή συμφωνία, είτε αρνητικά, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ «καίγεται» για έναν στόπερ και έναν επιθετικό, ειδικά μετά τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και το «κόψιμο» του Παπέ Αμπού Σισέ που εμφανίζεται κοντά στην αποχώρηση, αλλά και από το γεγονός πως στην γραμμή κρούσης έχει μείνει μόνο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Παράλληλα, ο Αντόνιο Κορδόν δουλεύει με υπομονή μία ακόμα υπόθεση. Ο λόγος γίνεται για τον Πολ Ακουόκου, ο οποίος ταξίδεψε με την Μπέτις στην Γερμανία για την προετοιμασία, αλλά έχει απαντήσει αρνητικά σε δύο προτάσεις ανανέωσης διότι θέλει περισσότερο χρόνο.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε η πληροφορία στην Ισπανία πως η Χετάφε έκανε «μπάσιμο» για την απόκτηση του παίκτη, αλλά όπως τονίζεται στην χώρα, ο πρώτος λόγος για τη μεταγραφή του μέσου από την Ακτή Ελεφαντοστού ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό