21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Επιστροφή Μαντί – Φορτούνη, στην κορυφή ο Γιόβετιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το πρώτο του παιχνίδι στο 2024. Οι «ερυθρόλευκοι» για τη 16η αγωνιστική της Super League 1. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ αντιμετωπίζει τη Λαμία εκτός έδρας και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-0).

Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστή την ενδεκάδα τους, με τον Στέφαν Γιόβετιτς να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου θα αναπληρώσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αποχώρησε για το Κόπα Άφρικα, στο οποίο θα συμμετάσχει με το Μαρόκο.

Στο βασικό σχήμα επιστρέφουν και οι Μαντί Καμαρά και Κώστας Φορτούνης, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο πρώτος είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν τιμωρημένος.

Δείτε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας, Γιόβετιτς

Μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 3η θέση με 32 βαθμούς και είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Η βαθμολογία των ομάδων επιβεβαιώνει ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο για μία ακόμη σεζόν.

Η Λαμία από την άλλη, βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς και βρίσκεται σε καλή θέση, μιας και στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό