18.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Επένδυσε πάνω στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ δίνοντάς του ένα τρομερά υψηλό συμβόλαιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον Μαρτίνεθ, προπονητή που έχει δουλέψει στη La Liga, προσφέροντάς του ένα φοβερά υψηλό συμβόλαιο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έρχεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (15.20) έτσι ώστε να κλείσει και τυπικά πλέον στον Ολυμπιακό με ένα διετές συμβόλαιο. Για να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του.

Μαζί του θα είναι και ο Κορδόν, δείγμα και της σχέσης εμπιστοσύνης των 2 ανδρών αλλά και της βαρύτητας της επιλογής του Ισπανού παράγοντα. Το πόσο δηλαδή θέλει να δείξει πως στηρίζει αυτή τη λύση και το πόσο σημαντική τη θεωρεί ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών.

Ο δε Ολυμπιακός έχει επιλέξει να επενδύσει πάνω στον 42χρονο προπονητή που στη Γρανάδα ειδικά είχε να επιδείξει ένα πολύ καλό έργο και ενώ έχει θητεία και σε Εσπανιόλ αλλά και στις μικρές ομάδες της Σεβίλλης. Ο Μαρτίνεθ στην πατρίδα του είχε απασχολήσει αρκετές ομάδες ενώ ο Ολυμπιακός του έχει δώσει ένα τρομερά υψηλό συμβόλαιο για τεχνικό. Οι πληροφορίες μιλούν για ένα συμβόλαιο με ιδιαίτερα υψηλές απολαβές.

Όπως έχει δοθεί και ένα σοβαρό ποσό για το συμβόλαιο του Αντόνιο Κορδόν έτσι έχει προσφερθεί και ένα τρομερά υψηλό συμβόλαιο στον Μαρτίνεθ, που θα φτάσει στην Ελλάδα την Τρίτη για να ολοκληρώσει το deal με τον Ολυμπιακό. Ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα. Η πρώτη συγκέντρωση των Πειραιωτών ως γνωστόν θα γίνει την Πέμπτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό