23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: «Δένει» στο Λιμάνι τον Ελ Κααμπί – Το πλάνο για τον Μαροκινό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Την παραμονή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για πολλά χρόνια στον Πειραιά θέλουν οι «ερυθρόλευκοι».

Το περσινό καλοκαίρι, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ελλάδα ως μία εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης, κυρίως στα πρώτα ματς των προκριματικών για το Europa League. Ωστόσο, ο Μαροκινός φορ, κατάφερε να μετατραπεί στο… βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής άσος, που απουσίασε στις αρχές του χρόνου με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Copa Africa, έχει δώσει το «παρών» σε 36 παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» σ’ όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 25 τέρματα. Συγκεκριμένα, σε 22 ματς στην Ελλάδα έχει σημειώσει 15 γκολ και σε 14 ματς στην Ευρώπη έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα 10 φορές.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στόχος των Πειραιωτών είναι να «δέσουν» τον Μαροκινό φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, με την ελληνική ομάδα να έχει την οψιόν για την ανανέωση. Πάντως, στο Λιμάνι δεν προτίθενται απλά να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση της εν λόγω ρήτρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να «δέσουν» για πολλά χρόνια τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και αυτός είναι και ο λόγος που άμεσα θα αρχίσουν επαφές για την επέκταση της συνεργασίας. Άλλωστε, θετικά για τον παίκτη έχει εκφραστεί και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό