18.8 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Εμβιλά | Αποφασίζουν Κορδόν και Μαρτίνεθ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα στην παραμονή του Γιαν Εμβιλά στους «ερυθρόλευκους» έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γάλλος μέσος αποτέλεσε ένα από τα βασικά… γρανάζια του Ολυμπιακού κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Το συμβόλαιο του παίκτη με τους «ερυθρόλευκους» έχει ολοκληρωθεί και ο ίδιος έδειξε διάθεση να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες αναζητώντας μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν απάντησε στις δύο προτάσεις ανανέωσης που δέχθηκε από τον ελληνικό σύλλογο, μια και υπήρχε ενδιαφέρον από συλλόγους της Ευρώπης, αλλά και το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, ο 33χρονος άσος δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα και σύμφωνα με δημοσιεύματα, βλέπει με θετικό… μάτι την παραμονή του στους «ερυθρόλευκους».

Πάντως, πλέον, όλες οι υποθέσεις έχουν… περάσει στην αρμοδιότητα του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Γιαν Εμβιλά, σε συνεργασία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, θα ανακοινωθεί και επίσημα ως ο νέος κόουτς της ομάδας.

Οι δύο άνδρες είναι αυτοί που θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα, όχι μόνο για την περίπτωση του Γάλλου μέσου, αλλά και για όλες τις υποθέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα, ο Ισπανός παράγοντας έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία για την επόμενη μέρα και ένα βασικό ζήτημα ήταν και η κάλυψη του κενού στη μεσαία γραμμή, τη στιγμή που ο Γιαν Εμβιλά έδειχνε να μην συνεχίζει στον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό