20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Αγώνας για δυο – Τα δεδομένα για το τέρμα και τα «θέλω» των Πειραιωτών

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, με την υπόθεση να αφορά δυο περιπτώσεις για τους Πειραιώτες.

Άμεσα θέλουν να δώσουν ένα τέλος στον Ολυμπιακό, στην υπόθεση του αντικαταστάτη, του Ζοσέ Σα, καθώς ο Πορτογάλος τερματοφύλακας βρίσκεται με… το ένα πόδι στην Αγγλία, με τη Γουλβς να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, εκτός απροόπτου.

Στον Ολυμπιακό έχουν κινηθεί άμεσα και φαίνεται πως έχουν ήδη εντοπίσει τις περιπτώσεις, μέσα από τις οποίες, θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σα, κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών Ελλάδος.

Στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας είναι ο Αλφόνς Αρεολά και ο Τομάς Βάτσλικ, ο οποίος βρίσκεται με την Τσέχία στο Euro 2020 και θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

Από την άλλη, για τον Γάλλο γκολκίπερ, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή του, ο Μίνο Ραϊόλα έχοντας επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για την μεταγραφή του πελάτη του.

Μάλιστα, ο Αρεολά εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό