20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Έτοιμος για Κηφισιά ο Ελ Αραμπί, παραμένει εκτός ο Μπιέλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είδε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναζητά την επιστροφή στις νίκες, μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στην έδρα της Κηφισιάς (14/01, στις 17:00) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11/01) περιείχε μία ευχάριστη είδηση για τον Πορτογάλο προπονητή καθώς είδε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να προπονείται κανονικά με αποτέλεσμα να τίθεται στις υπηρεσίες του για το ερχόμενο παιχνίδι. Να θυμίσουμε πως ο Μαροκινός φορ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό και δεν είχε αγωνιστεί απέναντι στους Ατρόμητο (0-0), Λαμία (0-1), ΑΕΚ (1-2) και Παναθηναϊκό (1-1)

Από την άλλη, εκτός παρέμεινε ο Πεπ Μπιέλ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το ματς κόντρα στη Λαμία ενώ ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Σαντιάγο Έσε καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα.

Τέλος, μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος έγινε αλλαγή κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό