18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώνεται η πλήρης ανακατασκευή της Bugatti Veyron που είχε πέσει μέσα στη λίμνη το 2009

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Andy House, τον άνδρα που –όπως αποδείχτηκε– έριξε σκοπίμως το Νοέμβριο του 2009 την Bugatti Veyron του σε μια λιμνοθάλασσα του Τέξας, για να πάρει αποζημίωση 2,2 εκατ. δολαρίων από την ασφαλιστική εταιρία. Μετά από μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, ο House κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, το οποίο αποφάνθηκε να τον τιμωρήσει με ποινή κάθειρξης ενός έτους, ενώ το 2016 ο ίδιος άνθρωπος έχει ξανά προβλήματα με τον νόμο.

Το 2019, ο Ed Bolian μπήκε στον πειρασμό να αγοράσει την κατεστραμμένη Veyron, αφού αυτή είχε βγει στην αγορά για 300.000 δολάρια, αλλά τελικά δεν την απέκτησε. Ωστόσο, σε ένα νέο στο κανάλι του στο YouTube, ο Bolian αποκάλυψε πρόσφατα ότι το αυτοκίνητο αγοράστηκε τελικά από έναν άνδρα με το όνομα Houston Crosta, που εργάζεται στην Royalty Exotic Cars στη Νεβάδα.
Ο Crosta είναι ενθουσιώδης λάτρης της Bugatti και είχε στο παρελθόν μερικά μοντέλα της, συμπεριλαμβανομένου μιας βελτιωμένης από την Mansory, και μιας που είχε μετατραπεί σε πισωκίνητη. Διαθέτει επίσης πολλά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά της Bugatti και τα χρησιμοποίησε για να επαναφέρει στη ζωή το γαλλικό hypercar, που είχε “πνιγεί” στη λίμνη.
Ο Bolian αποκαλύπτει ότι ο Crosta πλήρωσε 400.000 δολάρια για να αποκτήσει το αυτοκίνητο, το οποίο πλέον είναι βαμμένο σε μωβ χρώμα. Επιπλέον, έχει πληρώσει 250.000 δολάρια για την προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών από τη Bugatti, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκαίνουργιας πλεξούδας καλωδίωσης. Οι επισκευές στο αυτοκίνητο συνεχίζονται και υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα για να ολοκληρωθεί, όπως για παράδειγμα το ηχοσύστημα της Burmester, το οποίο έχει πλήρως καταστραφεί και θα κοστίσει 100.000 δολάρια για την αντικατάσταση του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό