23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολλανδία – Ελλάδα: Υποψήφιοι για βασικοί οι Ρέτσος και Ρότα, ποια η εκτίμηση για την 11άδα του Πογιέτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πογιέτ ετοιμάζεται για ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Εθνικής, που όμως θα είναι αναγκαστικές ως προς τον αγώνα με αντίπαλο την Ολλανδία εκτός έδρας.

Η θλάση του Μπάλντοκ και η τιμωρία του Μαυροπάνου υποχρεώνουν τον Πογιέτ να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ελλάδας πάντα σε σύγκριση με τον αγώνα στη Γαλλία. Εκεί όπου η Ελλάδα του Πογιέτ είχε ξεκινήσει τον αγώνα ως εξής: Βλαχοδήμος τέρμα και άμυνα με Τσιμίκα, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Μπάλντοκ. Κέντρο με Κουρμπέλη, Σιώπη και Μπακασέτα και τριάδα στην επίθεση με Μάνταλο, Γιακουμάκη και Μασούρα.

Από την παραπάνω αρχική σύνθεση θα λείπουν οι Μπάλντοκ λόγω με τον τραυματισμό του και ο τιμωρημένος Μαυροπάνος. Οι πλέον σοβαροί υποψήφιοι για τις θέσεις τους είναι οι Ρότα και Ρέτσος. Από άλλα πρόσωπα ο Παυλίδης διεκδικεί μία θέση στην κορυφή ενώ και ο Πέλκας είναι υποψήφιος για το βασικό σχήμα.

Η εκτίμηση για την 11άδα στο Ολλανδία – Ελλάδα σε σχέση με το σύνολο του Πογιέτ θα είναι με: Βλαχοδήμο τέρμα, άμυνα με Τσιμίκα, Ρέτσο, Χατζηδιάκο και Ρότα, κέντρο με Κουρμπέλη, Σιώπη και μπροστά τους Μπακασέτα και μπροστά τους, τους Μάνταλο, Μασούρα και Γιακουμάκη ή Παυλίδη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό