22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Οκτώ μήνες απλήρωτος ο συνεργάτης μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποκάλυψε ότι ο Μαουρίσιο Ταρίκο έχει αποχωρήσει

«Βόμβα» από τον Γκουστάβο Πογέτ κατά την media day της εθνικής ομάδας με τον Ουρουγουανό τεχνικό να τονίζει στο τέλος των δηλώσεων του, πως ο συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος εδώ και 8 μήνες και για αυτό έλειπε από την προετοιμασία της εθνικής ενόψει των αγώνων με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

Ο Πογέτ είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς, δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα». Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας είπε, ότι «έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις, οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Για τη Γαλλία: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε, ότι «με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία». Ερωτηθείς σχετικά με τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα, είπε ότι «προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο, στο τι μπορώ να κάνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό