22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Οι «Simpsons» τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ξεχωριστή ταινία μικρού μήκους θα κυκλοφορήσει στο Disney+ από τη σειρά animation The Simpsons για τον εορτασμό της Ημέρας του Star Wars στις 4 Μαΐου. Στην ταινία «Maggie Simpson in Rogue Not Quite One» οι θεατές θα δουν δύο από τα μεγαλύτερα franchise της Disney να «συναντώνται» για την περίσταση.

Η Ημέρα Star Wars γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Μαΐου και καθιερώθηκε όταν άρχισαν να εμφανίζονται μαζικά στο Facebook ομάδες θαυμαστών με σύνθημα τη φράση «May the Fourth be with you» (Η 4η Μάϊου μαζί σου) παραλλαγή της διάσημης φράσης από την κινηματογραφική σειρά επιστημονικής φαντασίας «May the Force be with you» (Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου!).

Στην ταινία ο Όμερ Σίμσον χάνει τα ίχνη της κόρης του Μάγκι, η οποία πηδά στο καροτσάκι του Baby Yoda, που υπερίπταται και ξεκινά μια υπερδιαστημική περιπέτεια στον γαλαξία.Η Μάγκι θα φέρει μια εκρηκτική διαστημική μάχη στο Σπρίνγκφιλντ στη μικρού μήκους ταινία, που εξυμνεί τα πάντα για την κινηματογραφική σειρά Star Wars.

Οι «Simpsons» είναι η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά με σενάριο σε ώρα υψηλής τηλεθέασης στις ΗΠΑ. Αυτό το διάστημα προβάλλεται η 32η σεζόν της σειράς που έχει κερδίσει 35 βραβεία Emmy, επτά People’s Choice Awards και 13 βραβεία του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (Writers Guild of America).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό