16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι royal fans ενθουσιάστηκαν με το outfit της Pippa Middleton στην τελετή στέψης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου το Σάββατο 6 Μαΐου δεν ήταν μόνο η εμφάνιση της Kate Middleton που κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και η αδελφή της, Pippa Middleton.

Η Pippa Middleton βρέθηκε στην τελετή της στέψης, το Σάββατο, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της αφού κρατά χαμηλούς τόνους. Μαζί με τον σύζυγό της και τους γονείς της, Michael και Carole Middleton καθώς και τον αδερφό της James κάθισαν ξεχωριστά από την Kate, η οποία βρισκόταν βέβαια στην πρώτη σειρά στο Αβαείο του Ουεστμίνιστερ.

Η Pippa Middleton ξεχώρισε με το look της, επιλέγοντας φόρεμα του οίκου Claire Mischevan σε κίτρινο χρώμα ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο λέγεται Alais coat.

Οι royal fans ενθουσιάστηκαν με το look της, εξάλλου το κίτρινο χρώμα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 2023.  H Pippa ολοκλήρωσε το σύνολο με καπέλο Jane Taylor London, κίτρινο clutch, χρυσό κολιέ και σουέντ γόβες.

Χρήστες στο Twitter έγραψαν: “Στιγμιότυπο από το look της Pippa Middleton… είναι εκθαμβωτική”, “η Pippa Middleton κλέβει και πάλι την παράσταση με λεμονί. Κόβει την ανάσα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό