23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι Chase & Status νικητές στην κατηγορία Παραγωγός της Χρονιάς στα BRIT Awards 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τελετή απονομής των BRITs θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στο O2 του Λονδίνου

Εν όψει της τελετής απονομής των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων – BRIT Awards 2024 οι Chase & Status ανακοινώθηκαν ως οι νικητές στην κατηγορία Παραγωγός της Χρονιάς.

Η τελετή απονομής των BRITs θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στο O2 του Λονδίνου με ζωντανές εμφανίσεις των Κάλβιν Χάρις, Κάιλι Μινόγκ, Έλι Γκούλντινγκ κ.ά.

Οι Chase & Status – οι οποίοι θα εμφανιστούν επίσης τη βραδιά των βραβείων μαζί Becky Hill – θα αποχωρήσουν με το διάσημο βραβείο, το οποίο έχουν κερδίσει στο παρελθόν οι Κάλβιν Χάρις, Ντέιβιντ Γκέτα και Στιβ Μακ.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι – κρατάμε τη σημαία της βρετανικής μουσικής τώρα εδώ και πολύ καιρό, είμαστε υπερήφανοι για όλη τη μουσική που κυκλοφορεί από το Ηνωμένο Βασίλειο» δήλωσαν οι Chase & Status, γνωστοί και ως Saul Milton και Will Kennard, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Για δύο δεκαετίες οι Chase & Status βρίσκονται στην καρδιά της χορευτικής μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως μία τις πιο προοδευτικές και παραγωγικές ομάδες δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμα στην κορυφή. Μετά από ένα απίστευτο 2023, οι Chase & Status αξίζουν απόλυτα να στεφθούν Παραγωγοί της Χρονιάς. Συγχαρητήρια στον Saul και τον Will – ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσετε το Σάββατο το βράδυ» τόνισε Ντάμιαν Κρίστιαν, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος προβολής της Atlantic Records και πρόεδρος της Επιτροπής των BRIT Awards 2024.

Οι Chase & Status είναι επίσης υποψήφιοι στην κατηγορία Συγκρότημα της Χρονιάς για δεύτερη φορά, μετά το 2012.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό