18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι Όψεις Του Ερμή | Oroskopos.tv

Ειδήσεις Ελλάδα

Πάμε να δούμε τη θεϊκή σοφία που έρχεται να μας συναντήσει μέσα από τις αναδρομές αλλά και ορθοδρομες κινήσεις του Ερμή

Ο Λόγος των Θεών λοιπον ο ψυχοπομπός , ο αγγελιοφόρος ο ονειροπομπός, ο μύστης των διαπραγματεύσεων , ο πτερωτός νους και σκέψη.

Η λογική που φέρνει τις λύσεις και δίνει την ειρήνη μιας και όπου επικρατεί ο Λόγος* Ερμής ,όπου ο νους ο λογικός επικρατεί σταματάει ο πόλεμος ..Ο Ερμής είναι η νόηση γεννήθηκε από τον λογισμό του Δία και την Μαία , είναι το νοητό που σε προστατεύει από το α-νόητο .Είναι πολλά ο Ερμής ο κύρηκας. Ο πτερωτος νους. Πάμε να δούμε αναλυτικά όπως του αρέσει τις συναντήσεις που θα έχει με πλανητικά σώματα και σημεία.

 

8.12.2023

ο Ερμής (ορθοδρομος αλλά φάση προσκιάς) 6°αιγοκερω σε τρίγωνο με Δία ανάδρομο 6°ταυρου . Ωφέλιμες συναντήσεις , συζητήσεις γειωμενες πρακτικές και πληροφορίες που ξεκαθαρίζουν κάτι σε σχέση με το παρελθόν .

 

12.12.2023

ο Ερμής σε στάση πριν αναδρομησει 8°αιγόκερω μια πολύτιμη παύση … Ο Ερμής σε τραβάει προς τα πίσω αλλά ακριβώς τότε σχηματίζει ένα τρίγωνο μεταξύ Δία  ανάδρομου Ταυρο και Λίλιθ στην Παρθένο χρειάζεται να κάνεις το ταξίδι του Σκρουτζ στο παρελθόν . (Αν δεν έχεις δει την ιστορία των τριών φαντασμάτων δες την.) Μια παύση λοιπόν και ένα τράβηγμα προς τα πίσω για να σκεφτείς τις λεπτομέρειες μιας σημαντικής δέσμευσης ( μιας και είναι στον Αιγόκερω) θα πας πίσω στον τοξότη να δεις πόσο αυτή η δέσμευση που θες είναι ευθυγραμμισμένη με τον σκοπό σου, αν σε παθιάζει αν ανήκει στα φλογέρα βέλη που η ψυχή σου θέλει να εκτοξεύσει ψηλά. Πάρε χρόνο λοιπόν , χαλάρωσε και να θυμάσαι πως στη φάση της ανάδρομης είναι έξυπνο να ασχολείσαι ΜΟΝΟ με αυτά που έχουν ουσία.

 

18.12.2023

Ανάδρομος πλέον ο Ερμής επανασυνδέεται με τον Δία στον ταύρο 5° Αιγόκερω= ταύρου ( ανάδρομοι και οι δυο πλανήτες) κάτι που θες πολύ βαθιά ψάχνεις να βρεις πρακτικές λύσεις , εδώ κάτι θέλει πολύ να υλοποιηθεί είναι κάτι από το παρελθόν και τώρα το ίδιο πράγμα το βλέπεις με άλλη ματιά. Κάτι λοιπόν θες πολύ το συλλογίζεσαι αλλά χρειάζεται μια αναμονή.

 

21.12.2023 2°

Αιγόκερω ο Ερμής ανάδρομος κι ο Κρόνος από τον Ιχθύ σε εξάγωνο μαζί του πριν το  χειμερινό Ηλιοστάσιο.Κάτι πολύ σοβαρό θα σου ψιθυρίζει ο Ερμής εδώ άκουσε το

 

22.12.2023

Σύνοδος Ήλιου Ερμή τη στιγμή του χειμερινού Ηλιοστασίου σε εξάγωνο με Κρόνο. Σοβαρευομαστε ! Πόσο πολύ θέλεις μια δέσμευση ; Οτιδήποτε είναι αυτό, πόσο πολύ το θες ; είσαι έτοιμος να θυσιάσεις κάτι θα φωτιστεί πολύ βαθιά η συνειδητότητα σου . Είναι ένα κρίσιμο* σημείο στίγμα όπου κάτι θα ζεσταθεί και θα δεσμευτεί πιο  βαθιά η ίσως το ξανασκεφτείς . Είναι κάτι πολύ ώριμο συναισθηματικά δέσμευση που σε φέρνει πολύ ισχυρά στην επίγνωση της ευθύνης σου. Σε βάρυνα ; Σε σοβαρεψα; Αμέσως μετά ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Τοξότη  23.12.2023 εδώ δεν θες άλλο σοβαρές σκέψεις δεν θες λεπτομέρειες αναλύσεις θες να  διασκεδάσεις να ανοίξεις παράθυρα , ορίζοντες να πλυμμηρισεις από πάθος χαρά  ανεμελιά . Να δεις κι άλλες επιλογές δυνατότητες, ευκαιρίες να φιλοσοφήσεις χαλαρά βλέποντας διαφορετικές οπτικές γωνίες.

 

24.12.2023 

Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με **γαλαξιακό κέντρο 27°τοξοτη** Ένας Αγγελιοφόρος ερμηνευτής θα ανοίξει ροές για έννοιες ασύλληπτες συμπαντικές που επιζητούν εσένα να κατανοηθούν από εσένα!

 

26.12.2023

Ερμής ανάδρομος τετράγωνο με Ποσειδώνα 25°τοξοτη /Ιχθύων Αγαπημένοι μου εδώ θέλω να σας δώσω μια συμβουλή για να μην απογοητευτείτε. Φροντιστε να απελευθερώσετε προσδοκίες κάντε μου Διαλογισμό , ανοιχτειτε στα όνειρα και στην σημασία τις ερμηνείας τους. Ξεκουραστείτε αποτραβηχτεί τε χαλαρώστε. Ανοίξου στο θαύμα υπερβαίνοντας το τρισδιάστατο Εδώ ίσως θα δοκιμαστεί η Πίστη σου σε κάτι Πίστεψε και προχωρά σα να έχει ήδη εισακουσθεί η προσευχή σου.

 

28.12.2023

Άρης σύνοδος Ερμή τετράγωνο με Ποσειδώνα επίσης. Θα στο πω πάλι απελευθέρωσε προσδοκίες , μην μιλάς πολύ . Σιωπή και πίστη στο όνειρο σου .Προστατεψου από ψυχικές επιθέσεις μείνε δίπλα σε ανθρώπους που αισθάνεσαι γαλήνη ηρεμία. Προσοχή σε υπερβολές κάθε είδους υπερβολή διατροφική , ότι αφορά αλκοόλ, ουσίες χημικές, Φρόντισε να εξαγνίζεις εθισμούς εμμονές . Χρησιμοποίησε τις ενέργειες για υπερβατικό δημιουργικό έργο αγάπης. Δράσε με υπερβατική αγάπη .

 

31.12.2023 22°

Τοξότη ο Ερμής στάσιμος και 2.1.2023 ορθοδρομος πλέον σε αυτή την μοίρα σε τρίγωνο με Βόρειο δεσμό στον Κριό. Ότι γράφει το Ουράνιο όνομα σου το Αληθινό σου όνομα το σύμπαν στο επιστρέφει. Έως τις 6.1.2024 όσοι έχετε πλανήτες σε  ζώδια μεταβλητά η ζώδια της φωτιάς σε αυτή τη μοίρα θα έχετε μεγάλα δώρα.

 

9.1.2024

Συναντά πάλι τον Ποσειδώνα ο Ερμής σε προκλητική όψη τετραγώνου αυτή τη φορά ορθοδρομος. Κάτι αλλάζει σχήμα , διαλύεται εξελίσσεται μέσα από διαίσθηση και υπέρβαση πίστης. Στα τετράγωνα Ποσειδώνα αγαπημένοι μου μην μου χάνεστε στις λεπτομέρειες ανεβείτε πάνω από αυτές. Μπορεί άλλου να κοιτάτε κι αλλού να είναι το θαύμα . Αν δεν αφεθεί στη ροή στα τετράγωνα Ποσειδώνα και πας να ελέγξεις το τελικό αποτέλεσμα , αν επίσης φερθείς αλαζονικά η τρίαινα του Ποσειδώνα θα φέρει τρικυμία. Πόσο μπορείς να πιστέψεις σε όσα ακόμα δεν βλέπεις ; Δοκιμασία της πίστης σου.

 

11.1.2024

Μαγικό και σαν ημερομηνία αριθμολογία αλλά και αστρολογικά ι Ερμής σε σύνοδο πάλι με γαλαξιακό κέντρο 27° Τοξότη . Εδώ ο Αγγελιοφόρος Ερμής σου μεταφέρει πίστη συμπαντική σε κάτι που τελικά δεν έχεις ιδέα πως θα γίνει δεν χωράει στο ανθρώπινο δεν έχεις προσδοκίες δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσεις αλλά. Σε παθιάζει και σε αναπτερώνει. Ένα όραμα που σε εμπνέει παίρνεις την σοφία μιας προηγούμενης εμπειρίας και την ενσωματώνει στο ταξίδι σου.

 

14.1.2024

Ερμής μπαίνει πάλι στον Αιγόκερω ορθοδρομος και αρχίζει πάλι τρίγωνο με Κρόνο Εδώ τηρούνται πλάνα, σχέδια ώριμα λόγια, λέξεις που υλοποιούν έχουν ουσία και υπευθυνότητα. Εδώ δεσμεύεται Πλέον.

 

19.1.2024

Εδώ υπογράφεις πλέον παίρνεις την επιλογή για κάτι που το έχεις σκεφτεί πολύ καλά . Εδώ κάτι κολλάει στη θέση του και στερεώνεται μιας κι ο Ερμής κάνει τρίγωνο με Δία εξάγωνο με Κρόνο.

 

21.1.2024

Ο Ερμής βγαίνει από τη σκιά του. Και ο Ήλιος Πλούτωνας σε σύνοδο στον Υδροχόο πλέον Εξύψωση , κοσμική ευθυγράμμιση Ισχυρές υλοποιήσεις που το όραμα σου οι λέξεις σου οι σκέψεις σου η πίστη σου Εξύψωσε Πλέον είσαι άλλος κατανοείς πολλά περισσότερα ! Όσα σου περιέγραψα δεν μπορούν να σου χαρίσουν την μαγεία όσων θα βιώσεις Αφεσου στο μαγικό ταξίδι του Ερμή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό