20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι τυχεροί αριθμοί για τα 86 εκατομμύρια ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/4) η 11η κλήρωση του Eurojackpot με την πρώτη κατηγορία να μοιράζει έως και 86 εκατομμύρια ευρώ σε κάποιον τυχερό από τις 19 χώρες, που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 1, 34, 39, 47, 49 και αριθμοί Eurojackpot 1 και 12.

ΟΠΑΠ

Το Eurojackpot κληρώνει δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη στις 21:15 και κάθε Παρασκευή στις 21:00 ενώ οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν τους τυχερούς αριθμούς και να καταθέσουν τα τυχερά δελτία τους αποκλειστικά σε καταστηματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19:00.

Η επόμενη κλήρωση είναι την Τρίτη 16 Απριλίου.

Πώς παίζεται το Eurojackpot

Κάθε δελτίο του Eurojackpot έχει 6 στήλες, με 2,5 ευρώ το κόστος για την κάθε μία. Κάθε στήλη έχει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών, όπου ο παίκτης καλείται να συμπληρώσει τουλάχιστον 5 αριθμούς (από το 1 έως το 50) στο πρώτο και στο δεύτερο τουλάχιστον 2 αριθμούς (από το 1 έως το 12). Αυτοί οι δύο είναι οι αριθμοί Eurojackpot.

Όποιος πετύχει σωστά και τους 7 αριθμούς είναι ο απόλυτος νικητής του Eurojackpot.

Οι παίκτες βέβαια μπορούν ακόμα να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, τυχαίας επιλογής αριθμών, συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και να καταθέσουν ομαδικό δελτίο.

Συνολικά το Eurojackpot έχει 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες της Ευρώπης ενώ στην Ελλάδα καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό