18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι Τούρκοι αποθέωσαν τον Τζέκο που έδειξε την τουρκική σημαία στο «Καραϊσκάκης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Τουρκία αποθέωσαν τον Τζέκο που θέλησε να απαντήσει στις αποδοκιμασίες του «Καραϊσκάκης» δείχνοντας την τουρκική σημαία προς τις εξέδρες του σταδίου  στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει την Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-2 και μάλιστα θα μπορούσε να το κάνει και με πιο ευρύ τρόπο αν δεν είχε κάνει τα σχετικά λάθη το τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και επέτρεπε στην Φενέρ να μειώσει το σκορ. 

Μάλιστα, στο 34ο λεπτό ο Βόσνιος επιθετικός της Φενέρ Έντιν Τζέκο , ζητούσε ένα φάουλ στο ματς με τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι έντονες. Τότε αυτός ως απάντηση κοίταξε την εξέδρα και έδειξε την τουρκική σημαία που υπήρχε στην φανέλα του. Ο Βόσνιος πάντως καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε κλειστεί σωστά από την άμυνα του Ολυμπιακού και δεν είχε προκαλέσει προβλήματα.

Το εν λόγο γεγονός έφτασε γρήγορα στην γειτονική χώρα, με τα τοπικά μέσα να αναπαράγουν το θέμα και μάλιστα να τον «χειροκροτούν» για αυτή του την πράξη. Πάντως δεν ήταν ο μόνος που το έκανε μιας και ο συμπαίκτης του Καχβετσί, όταν μείωσε σε 3-2 στο ματς μετά από εκτέλεση πέναλτι έπραξε αναλόγως. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό