33.2 C
Athens
Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2024

Οι σκύλοι στο Genesis GV70 μετακινούνται με πολυτέλεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά καιρούς αρκετοί κατασκευαστές προτείνουν ειδικά αξεσουάρ προκειμένου να διευκολύνουν όσους έχουν κατοικίδια και ειδικότερα σκύλους.

Πρόσφατα η Genesis, η μάρκα πολυτελείας του ομίλου της Hyundai, παρουσίασε τη δική της πρόταση προκειμένου τα συμπαθή τετράποδα να ταξιδεύουν με όσο τo δυνατόν μεγαλύτερη άνεση.

Πρόκειται για μια πρόσθετη κατασκευή που ονομάζεται Genesis X Dog concept module -όπως καταλάβατε βρίσκεται στο στάδιο του πρωτοτύπου- και μπορεί να τοποθετηθεί στο πορτμπαγκάζ του ηλεκτρικού GV70.

To όλο «πακέτο» σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε γύρω από ένα κόκερ-σπάνιελ που ονομάζεται Eleven, είναι ιδιαίτερα ζωηρό και στο αυτοκίνητο είναι ένας νευρικός επιβάτης. Ο κάτοχός του έχει διαπιστώσει πως ο απαλός φωτισμός και η μουσική το ηρεμούν οπότε και έχουν ενσωματωθεί στην κατασκευή. Μάλιστα για το φωτισμό μπορεί να γίνει επιλογή μεταξύ 100 διαφορετικών αποχρώσεων.

Ταυτόχρονα υπάρχει και μια εκτεινόμενη ράμπα από αλουμίνιο και ανθρακόνημα για να διευκολύνεται η είσοδος και η έξοδος του σκύλου, ενώ υπάρχουν και αποθηκευτικοί χώροι για τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Το μαξιλάρι είναι από συνθετικό δέρμα και… θερμαινόμενο, ενώ υπάρχει και σεσουάρ για το τρίχωμα.

Το ενδιαφέρον είναι πως με βάση τα δεδομένα έρευνας οι σκύλοι νοιώθουν σαφώς πιο άνετα σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε σχέση με ένα συμβατικό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την έλλειψη κραδασμών στα πρώτα και από την απουσία θορύβων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό