20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι σημερινές εργασίες στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας mediotiempo, από το Μεξικό, αποκαλύπτει πως ο Ορμπελίν Πινέδα έλαβε κλήση από τον Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου ο Μεξικανός μέσος να ενισχύσει το ρόστερ της ΑΕΚ.

Στο δημοσίευμα σημειώνονται τα εξής: “Το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα θα μπορούσε να συνεχιστεί στην Ευρώπη , ο παίκτης ξέρει ότι πρέπει να φύγει από την Θέλτα αυτό το καλοκαίρι εάν θέλει να έχει λεπτά και ρυθμό παιχνιδιού ώστε να είναι στη λίστα των παικτών που παίρνει ο Χεράρδο Μαρτίνοστο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Σύμφωνα με πηγές, ο Πινέδα έχει ήδη λάβει κλήση από τον Ματίας Αλμέιδα για να ενισχύσει την ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών, ενός συλλόγου στον οποίο εντάχθηκε ο Αλμέιδα πριν από μερικές εβδομάδες.

Η ελληνική ομάδα θέλει να διαπραγματευτεί με τη Θέλτα για τον δανεισμό του παίκτη, αλλά οι Κέλτες προσπαθούν να τον πουλήσουν πώληση, αφού καταλαβαίνουν ότι ο Πινέντα δεν αρέσει στον προπονητή Εντουάρντο Κουντέτ. Έτσι θα ελευθερώνουν και μια θέση για έναν ξένο”.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό