24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι Σαουδάραβες «σόκαραν» με ανατροπή την Αργεντινή στο Μουντιάλ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρώτη αγωνιστική του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ, είχε μία από τις μεγαλύτερες, ίσως και η μεγαλύτερη, έκπληξη που έχει γίνει ποτέ σε όμιλο.

Σαν σήμερα, 22 Νοεμβρίου, η Σαουδική Αραβία, αντιμετώπισε την αργότερα πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή, για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ 2023.

Η «Αλμπισελέστε» είχε προηγηθεί με πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο 10′. Ωστόσο οι Σαουδάραβες, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αλ Σεχρί πάτησε περιοχή και με άψογο πλασέ έκανε το 1-1 στο 48′.

Όχι μόνο αυτό, αλλά πέντε λεπτά αργότερα, ο Αλ Νταουσάρι, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Οι Αργεντίνοι, είχαν τον έλεγχο έκτοτε, κάνανε διαρκώς επιθέσεις από τα πλάγια, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Η Σαουδική Αραβία είχε πετύχει μία ιστορική ανατροπή. Αυτή η ήττα της «αλμπισελέστε», ήταν και η μοναδική στο Μουντιάλ του Κατάρ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο (59′ Λ. Μαρτίνες), Οταμέντι, Ταλιαφίκο (71′ Ακούνια), Ντε Πολ, Παρέδες (59′ Φερνάντες), Πάπου Γκόμες (59′ Άλβαρες), Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντι Μαρία, Μέσι

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Αλοβάις, Αμπουλαϊχί, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Σαχράνι (90+9′ Αλ Μπουραΐκ), Αλ Ταμπάκτι, Αλ Μάλκι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σέχρι (78′ Αλ Γκανάμα), Κάνο, Αλφαράζ (48′ Αλ Σεχρί), Αλμπρικάν (89′ Ασίρι)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό