20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι πόρτες μας πάντα ανοιχτές για τους αγρότες

Ειδήσεις Ελλάδα

Την καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τα μηνύματα που εξέπεμψαν και οι δύο πλευρές, σημαντικά.

F-35

Όσον αφορά τα F-35, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι η επιστολή του Άντονι Μπλίνκεν είναι η καλύτερη επισφράγιση του στρατηγικού βάθους των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, ενώ πρόσθεσε ότι η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων θα έχει ουσιαστικό αντίκρισμα στη θωράκιση της χώρας. 

Πανεπιστήμια

Σχετικά με την αναταραχή και τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σημείωσε ότι δεν μπορεί να σταματάει η λειτουργία τους, την ώρα που ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι κάθε μεταρρύθμιση έχει και τις αντιδράσεις της.

Ακρίβεια

Αναφορικά με την ακρίβεια που επιβαρύνει τους καταναλωτές, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι κάθε φορά που θα υπάρχουν πρόσθετες δημοσιονομικές δυνατότητες, η κυβέρνηση θα φροντίζει να αξιοποιεί αυτό το πλεονέκτημα. 

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως θα συνεχίσει, όπως έχει δεσμευτεί, στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων. «Δεν εκλεγήκαμε για να παρατηρούμε την πολιτική μας ισχύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αγρότες

«Ακούμε και τους αγρότες που δικαιολογημένα διαμαρτύρονται. Εμείς ήμασταν το κόμμα που στηρίξαμε τους αγρότες. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές», ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει και των νέων δυναμικών κινητοποιήσεων.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε ότι στο θέμα του πρωτογενούς τομέα είναι σπουδαίο να υπάρχει διάλογος γιατί έτσι εξασφαλίζεται και η κοινωνική συνοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό