18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνι Άλβες μετά την αποφυλάκιση και το ταπεινό γεύμα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντάνι Άλβες απολαμβάνει την, έστω προσωρινή και περιορισμένη, ελευθερία του μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές της Βαρκελώνης ένεκα της υπόθεσης βιασμού της νεαρής γυναίκας που τον εμπλέκει.

Υπενθυμίζεται ότι χάρη σε… ένα περιοδικό, ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος κατέβαλε τη χρηματική εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι η υπόθεση να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει την επιστροφή του σε μια σχετική κανονικότητα γευματίζοντας σε εστιατόριο που βρίσκεται σε ισόγειο ξενοδοχείο της καταλανικής πρωτεύουσας και το οποίο απέχει μερικά χιλιόμετρα από την πολυτελή οικεία του.

Την ίδια στιγμή, προέβη στις πρώτες του δηλώσεις στο «el Periódico» μετά την την αποφυλάκισή του, αποκαλύπτοντας πως κάθε Παρασκευή είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται στο Δικαστήριο, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά και τη βεβαιότητά του για οτιδήποτε προκύψει ενόψει των εξελίξεων της υπόθεσης.

«Είναι αυτό που πρέπει να κάνω. Κάθε Παρασκευή πηγαίνω στο δικαστήριο και αυτό είναι. Δεν έχω και πολλά άλλα να κάνω. Το παιχνίδι που πρέπει να παίξω είναι στο δικαστήριο. Δεν έχω ιδέα πόσο θα μπορούσε να διαρκέσει η δικαστική διαδικασία. Όπου κι αν πάω, επιβιώνω. Προσαρμόζομαι σε όλα γιατί για μένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά το άτομο που φτιάχνει τον τόπο».

Αυτά ήταν τα λόγια του Ντάνι Άλβες ο οποίος είχε μια συνομιλία με τους δημοσιογράφους του εν λόγω Μέσου, πλήρωσε τον αξίας 230 ευρώ λογαριασμό του γεύματός του και εν συνεχεία επέστρεψε στο σπίτι του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό