17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι πρώτες δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το έγκλημα που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής 1ης Μαρτίου, λίγο μετά τις 8, στη Νίκαια στον Πειραιά όταν ένας 64χρονος άνδρας εκτέλεσε στη μέση του δρόμου τον 39χρονο γαμπρό του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην κάμερα του Action 24 και την εκπομπή Πρωινή Ζώνη, το έγκλημα έγινε έξω από το γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο 39χρονος μαζί με τη σύζυγό του.

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει χαρακτηριστικά ότι προκλήθηκε αναστάτωση. «Ήταν ήσυχοι άνθρωποι, περνούσαμε κάθε πρωί και λέγαμε ένα γεια. Δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Το πρωί ακούσαμε όλοι τους πυροβολισμούς αλλά δεν ξέραμε τι συνέβη. Εγώ ήμουν στη γωνία και ανέβαινα προς τα πάνω τον δρόμο γιατί μένω πολύ κοντά από το σημείο. Δεν ακούστηκε κανένας καβγάς νωρίτερα, μόνο δυο πυροβολισμοί». 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, η οποία φιλοξενείτο στο σπίτι της κόρης της. Ο δράστης και αυτόχειρας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε, με προφανή σκοπό να σκοτώσει τον γαμπρό του καθώς πίστευε ότι η κόρη του και ο σύζυγός της ευθύνονταν για τον χωρισμό του.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και έθεσε τέλος στη ζωή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό