20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι προβλέψεις σήμερα Κυριακή 7/4/2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραμονές της Ολικής Έκλειψης Ηλίου στο ζώδιο του Κριού και η Κυριακή μας αναμένεται να είναι με εναλλαγές διαθέσεων, τονισμένες τις συγκινήσεις αλλά και την παρόρμηση που θα μπορουσε να μας οδηγήσει σε λάθη!  

ΟΙ Κριοί , Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι είναι τα ζώδια που σήμερα βράζουν στο ζουμί τους και παρατηρούν ότι οι καταστάσεις γύρω τους, είναι ιδιαίτερα εύφλεκτες

Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός – Βαρύ το τοπίο

Παραμονές της Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιο σου και η διάθεσή σου είναι με εναλλαγές για σήμερα φίλε μου Κριέ! Αναλογίζεσαι το παρελθόν, σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου, ως το μεσημέρι μπερδεύεσαι, διχάζεσαι ή και μπαίνεις στο ρόλο του θύματος, μετανιώνεις για πράγματα που μεσολάβησαν και προσπαθείς να λύσεις το κουβάρι μέσα σου! Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο το μεσημέρι, και παρόλο που μέσα δεν θα μείνεις αυτή την ημέρα, είναι φανερό ότι δεν αφήνεις περιθώρια στον εαυτό σου για να περάσεις καλά και να τα αφήσεις στην άκρη όλα πίσω σου! Νιώθεις ότι είσαι σε ένα στάδιο που πρέπει να κλείσεις κύκλους και να ανοίξεις καινούργιους και αυτό σε επιβαρύνει ψυχολογικά!

Ταύρος – Αφιέρωσε χρόνο για σένα

Η Κυριακή σου ξεκινά με καλέσματα από φίλους αλλά και με την επιθυμία την δική σου να περάσεις χρόνο με άτομα που ταξιδεύουν το μυαλό σου και σε βοηθούν να ανασυντάσσεσαι! Η μέρα σου λοιπόν είναι ικανοποιητική ως το μεσημέρι, όπου δέχεσαι την ευκαιρία όμορφων εκπλήξεων και δραπετεύσεων από την ρουτίνα! Από το μεσημέρι και έπειτα η Σελήνη από τον κριό, διεγείρει την εσωστρέφεια και την καχυποψία σου, βρίσκεσαι σε εσωτερική ανησυχία, όμως δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου φταίει ή ποιος φταίει για αυτό που αισθάνεσαι. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου!

Δίδυμοι – Προσοχή στην επιλογή φίλων

Πολλά σχέδια κάνεις για το μέλλον σου αυτό τον καιρό και δεν αρκείσαι σε αυτά που σου προφέρονται αλλά δίνεις τον δικό σου αγώνα προκειμένου να αναρριχηθείς και να πετύχεις περισσότερα στα επαγγελματικά σου! Η μέρα σου προσφέρει την ευκαιρία της δικτύωσης και την επαφή με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος. Αναζητάς μία υποστήριξη, ή τη γνώμη σε μία υπόθεσή σου, όμως οι απαντήσεις που λαμβάνεις δεν σε ικανοποιούν! Προσπάθησε να μην πέσει η ψυχολογία σου, εξαιτίας της δυσάρεστης συμπεριφοράς των άλλων!

Καρκίνος – Άγχος για το επαγγελματικό αύριο

Βρισκόμαστε παραμονές της Ηλιακής Έκλειψης και το τοπίο είναι θολό, νιώθεις αρκετά αποδυναμωμένος και κουρασμένος από τις εξελίξεις που υπάρχουν στα επαγγελματικά σου, ενώ ειδικά αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε κάποια διλήμματα για το ποιον δρόμο να διαλέξεις. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, μην δραματοποιείς τις καταστάσεις και μην μπερδεύεσαι αυτή την ημέρα σε λόγια που δεν θα σε βγάλουν πουθενά! Η Σελήνη περνώντας στον Κριό το μεσημέρι, σε κάνει αρκετά αντιδραστικό ή και θυμωμένο με όλους και με όλα!

Λέων – Μέρα με εναλλαγές

Θέλεις να αράξεις κάπου ήσυχα και να κάνεις τον συναισθηματικό σου απολογισμό, να κατανοήσεις τι είναι αυτό που σε φοβίζει, σε ανησυχεί ή σε πάει πίσω! Τα οικονομικά είναι ευάλωτα ή τα έξοδα που τρέχουν σε αγχώνουν πολύ! Η Σελήνη περνά από τον Κριό, προσφέρει από το μεσημέρι την ευκαιρία να βγεις από το καβούκι σου, να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά, να πεις το «ναι» σε μια πρόταση για διασκέδαση και να φτιάξει επιτέλους η διάθεση! Είσαι σε ένα πολύ καλό στάδιο όπου αναμένονται σημαντικά βήματα επέκτασης για την ζωή σου αλλά και την καριέρα σου!

Παρθένος – Μέρα με υποψίες

Το πρωινό της Κυριακής σε βρίσκει αρκετά ευάλωτο συναισθηματικά αλλά και πιο επιρρεπή σε λάθη, ιδιαίτερα στον τομέα της προσωπικής ζωής, όπου φαίνεται πως μία σχέση σε ταλαιπωρεί και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις, ή δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Πιο ευάλωτος είσαι αυτή την ημέρα εσύ που έχεις γεννηθεί 20-21 Σεπτεμβρίου όπου μέχρι το μεσημέρι είσαι «κάπως» και υποπτεύεσαι αρκετά ότι οι άνθρωποι γύρω σου είναι όλο υπεκφυγές. Το βαρύ κλίμα της Ηλιακής Έκλειψης σε οδηγεί σε μία προσωρινή συναισθηματική απομόνωση από το μεσημεράκι!

Ζυγός – Μέρα με ανησυχίες

Παραμονές της Ολικής Έκλειψης στο ζώδιο του Κριού και είσαι ιδιαίτερα ανήσυχος και νευρικός από τις καταστάσεις που προκύπτουν στην ζωή σου αυτό τον καιρό! Σήμερα νιώθεις κουρασμένος, εξασθενημένος και με αρκετό άγχος σκεπτόμενος ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών! Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος από το περιβάλλον σου και θυμήσου ότι κάποια ζητήματα δεν πρέπει να τα αναβάλεις, ήδη εδώ και καιρό, έπρεπε να είχες ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ζωή σου!

Σκορπιός – Παραμένεις ανικανοποίητος

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί, σε γεμίζει και σε ολοκληρώνει! Μπερδεύεσαι με το κάθε τι και στα αισθηματικά προκαλούνται κάποιες παρεξηγήσεις, ίσως γιατί δεν εκφράζεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου! Από το μεσημέρι, επικεντρώνεσαι περισσότερο σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την εργασία και την ρουτίνα σου, προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη το πρόγραμμα της δύσκολης για όλους εβδομάδας που ξεκινά!

Τοξότης – Ερωτικός Απολογισμός

Παραμονές της Ηλιακής Έκλειψης από το ζώδιο του Κριού και συνειδητοποιείς ότι τον τελευταίο καιρό πολλά από τα θέλω της καρδιάς σου έμεινα πίσω και αναγνωρίζεις ότι έχει έρθει η ώρα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για σένα. Επιθυμείς να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς ή και να λύσεις κάποιες διαφωνίες που έχουν προκύψει στον αισθηματικό τομέα με ένα πρόσωπο που για σένα είναι εξαιρετικά σημαντικό! Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για έναν πολύ καλό ερωτικό απολογισμό, που θα σου δώσει απαντήσεις για αυτά που πρέπει να ακολουθήσεις.

Αιγόκερως – Άλλαξε παραστάσεις

Μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής η δραπέτευση απο την ρουτίνα είναι η ιδανική πρόταση γαι σένα φίλε Αιγόκερε, αφού το αστρολογικό σκηνικό σε προστάζει να αλλάξεις παραστάσεις, να πας θάλασσα, να έρθεις σε επαφή με την φύση και να ανανεώσεις τον τρόπο σκέψης σου! Απο το μεσημέρι σταδιακά οι διαθέσεις αλλάζουν, μπαίνουμε στην τελική ευθεία της Ηλιακής Έκλειψης στον Κριό και κυριαρχεί ο εκνευρισμός για γεγονότα του παρελθόντος που ασκούν ακόμα επιρροή στο παρόν σου!

Υδροχόος – Ένταση και εκνευρισμός

Το πρωινό της Κυριακής ξεκινά με ανασφάλειες και εκνευρισμό, είτε γιατί το ταμείο είναι μείον είτε γιατί σου έταξαν πράγματα τα οποία δεν τηρήθηκαν και αυτό σε ωθεί να επαναξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις. Το κλίμα γύρω σου είναι εύφλεκτο και θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια και να εξωτερικεύσεις τις αλήθειες που κρύβεις μέσα σου! Προσοχή όμως γιατί η παρορμητικότητα θα σε οδηγήσει σε λάθη! Δείξε προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό μέσο.

Ιχθύς – Με το ένστικτο οδηγό

Η Κυριακή ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ποσειδώνα, και κυριαρχεί η ανάγκη σου για χαλάρωση αλλά και για ονειροπόληση. Οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες αρκετά, ενώ το ένστικτό σου σε καθοδηγεί σε αυτά που πρέπει να ακολουθήσεις αυτό τον καιρό! Από το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στον Κριό, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της Ηλιακής Έκλειψης και οι διαθέσεις είναι τεταμένες, εσύ ανησυχείς κυρίως για θέματα αξιών τόσο συναισθηματικών όσο και οικονομικών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό