16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25/3/2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μέρα της Εθνικής μας Επετείου φέτος συνδυάζεται και με μία Πανσέληνο, που συνοδεύεται από το φαινόμενο Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδια του Ζυγού! Ζητήματα που συνδέονται με σχέσεις, συνεργασίες, δικαιοσύνη, τέχνη φαίνεται ότι βρίσκονται στον πυρήνα εξελίξεων, αλλά και ισχυρών εντάσεων. Με αυτή την Έκλειψη καλούμαστε να σκεφτούμε κατά πόσο πρέπει να συμβιβαζόμαστε και να υποχωρούμε προκειμένου να διατηρήσουμε τις ισορροπίες με κάποιους ανθρώπους. Πολλοί θα συνειδητοποιήσουν με αυτή την Έκλειψη ότι η συντήρηση κάποιων επαφών, μπορεί εντέλει να τους οδηγεί στην στασιμότητα, έτσι και θα δούμε να “σπάνε” δεσμά σε χρόνιες σχέσεις ή συνεργασίες.

Η Έκλειψη Σελήνης από το Ζυγό επηρεάζει έντονα και φέρνει σημαντικά γεγονότα στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους που γεννήθηκαν 25-30 του μήνα του ζωδίου τους.

Οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι και οι Τοξότες, Λέοντες είναι τα τυχερά ζώδια αυτής της Έκλειψης.

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός – Προσοχή στις αντιδράσεις σου

Σήμερα ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου πραγματοποιείται η πρώτη Έκλειψη Σελήνης της χρονιάς στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου. Η διάθεση σου είναι αρκετά έκκρυθμη ενώ ο προβληματισμός της ημέρας είναι κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να συντηρείς μία σχέση ή συνεργασία που εμφανώς σου δείχνει τα δείγματα ότι δεν μπορεί να έχει μία προοπτική. Βρίσκεσαι σε σκέψεις και αναζητήσεις προκειμένου να διελευκάνεις μέσα σου αν πρέπει να συμβιβαστείς και να υποχωρήσεις, είτε να χαράξεις μία νέα πορεία απομακρύνοντας από κοντά σου έναν άνθρωπο που φαίνεται ότι αυτό τον καιρό δεν μπορείς να έχεις συνεννόηση. Προσοχή στις εκρηκτικές διαθέσεις καθώς ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σου και είναι πολύ πιθανό να γίνεις πολύ βιαστικός σε αποφάσεις που λίγο αργότερα θα αναθεωρήσεις.

Ταύρος – Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο για σένα

Η μέρα της Εθνικής Επετείου με την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού σε βρίσκει εξαιρετικά αγχωμένο για υποχρεώσεις που ξέρεις ότι πρέπει να τρέξεις και να διευθετήσεις ενώ αισθάνεσαι πιεσμένος από παντού δεδομένου το ότι δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο για ανεμελιά και απόλαυση. Η μέρα, σου δεν είναι το μήνυμα ότι σταδιακά πρέπει να φροντίσεις περισσότερο εσένα, να κόψεις κακές συνήθειες, να κάνεις ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, και να εργαστείς ποιος συνειδητά προκειμένου να καταπολεμήσεις το έντονο άγχος που σε διακατέχει. Η παρεα φίλων θα σταθεί πολύτιμη για να πάρεις σήμερα σημαντικές ανάσες.

Δίδυμος – Ώρα να περάσεις καλά

Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού κρίνεται αρκετά θετική για το δικό σου ζώδιο από την άποψη ότι σε αφυπνίζει να κατανοήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε χαλαρώνει, σε ικανοποιεί και σε γεμίζει. Συνειδητοποιείς ότι έχεις αφήσει παραμελημένο τον τομέα της προσωπικής σου ζωής και των αισθηματικών και αποφασίζεις να δώσεις περισσότερο χώρο για δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ δε λείπουν κάποιοι προσωρινοί εκνευρισμοί γιατί κάποια σχέδια στα επαγγελματικά δεν σου κάθονται ακριβώς έτσι όπως θα ήθελες.

Καρκίνος – Αναγνωρίζεις ότι έχεις εσωτερική δύναμη

Μέρα με παράπονα και νοσταλγίες είναι η σημερινή για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Καρκίνε. Η έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού σε επηρεάζει στενά με αποτέλεσμα αυτή την ημέρα να βρίσκεσαι σε ψυχολογικές αναμοχλεύσεις και να αναρωτιέσαι γιατί έχουν συμβεί κάποια πράγματα στο παρελθόν, προσπαθώντας να ξυριζώσεις τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες που έχουν φυτευτεί μέσα σου εξαιτίας γεγονότων που στιγμάτισαν την ψυχή σου. Η Έκλειψη αυτή ωστόσο σου δίνει και το μήνυμα ότι είσαι αρκετά δυνατός και ότι είναι απαραίτητο στη δεδομένη στιγμή να αρχίζεις να κάνεις επεκτατικά σχέδια για την πορεία σου ανακτώντας το θάρρος και κάνοντας βήματα προοδευτικά για να μπεις σε μία νέα πορεία

Λέων – Ειδήσεις έκπληξη

Σήμερα Δευτέρα ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου σχηματίζεται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού η οποία σε ωθεί να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, το μέλλον, του στόχους αλλά και την καθημερινότητά σου. Η μέρα ωστόσο θα φανεί ιδιαίτερα ωφέλιμη για επικοινωνίες αλλά και για να πάρεις απαντήσεις για θέματα που σε ταλάνιζαν. Διανύεις μία περίοδο που ένα νέο σημαντικό πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη Ιουλίου. Οι συμπτώσεις και τα τυχαία γεγονότα θα φέρουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, μία νέα σημαντική γνωριμία στη ζωή σου.

Παρθένος – Μέρα επανεκτιμήσεων

Οι επιθυμίες σου μένουν ακάλυπτες αυτή την ημέρα αγαπητέ φίλε Παρθένε αφού η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα ανεπάρκειας συναισθηματικής αλλά και οικονομικής. Απογοητεύεσαι από τις συνθήκες που υπάρχουν αυτό το διάστημα στον οικονομικό σου στομέα και αναζητάς τρόπους για να διασφαλίσεις καλύτερους οικονομικούς πόρους. Στην αισθηματική σου ζωή διακρίνεις ότι υπάρχουν κενά ενώ είναι φανερό ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου για να πρόσωπο που κάποια στιγμή το είχες αρκετά ψηλά.

Ζυγός – Μέρα σκληρών συνειδητοποιήσεων

Αρκετά σημαντική η σημερινή μέρα για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Ζυγέ γιατί σχηματίζεται η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο η οποία σε κανένα αισθάνεσαι ότι βαδίζεις στο σκοτάδι και ότι πρέπει να βρεις την έξοδο διαφυγής που θα σε βγάλει στο φως. Αυτή την ημέρα τα βάζεις με τον εαυτό σου, για υποχωρήσεις, συμβιβασμούς ή και για ευκαιρίες που έδωσες σε κάποιους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου. Αναγνωρίζεις κάποια σφάλματά σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αποστάσεις με άτομα που δεν αξίζει πλέον να είναι στο πλευρό σου. Σημαντικό είναι να δείξεις πολύ περισσότερη φροντίδα στον εαυτό σου στην ψυχική και σωματική σου ευεξία

Σκορπιός – Κλείνεις κύκλους του παρελθόντος

Για σήμερα Δευτέρα ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου φαίνεται ότι έχεις τις κλειστές σου και προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου δείχνοντας αρκετή καχυποψία σε όσα ακούς και σε όσα συμβαίνουν αυτή την ημέρα στη ζωή σου. Διανύεις ένα στάδιο που θα υπάρξουν αρκετές αποκαλύψεις και θα λυθούν τα μυστήρια που σε ταλαιπωρούσαν επαγγελματικά ή και προσωπικά. Αποφασίζεις να κλείσεις κάποιους κύκλους και παίρνεις τελικές αποφάσεις όμως το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, φαίνεται ότι σε ευνοεί η ιδιαίτερα για να γυρίσεις μία νέα σελίδα αλλά και για να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή.

Τοξότης – Διατήρησε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν ταιριάζεις

Είσαι από τα κερδισμένα ζώδια με την σημερινή σε Σεληνιακή Έκλειψη αγαπητέ φίλε Τοξότη παρόλα αυτά επειδή η μέρα είναι ενεργειακά φορτισμένη χρειάζεται να δείξεις λίγο παραπάνω προσοχή στους ανθρώπους που επιλέγεις να περάσεις μαζί σου μαζί τους το χρόνο σου. Με τη συγκεκριμένη έκλειψη θα αντιληφθείς ποια είναι οι πραγματικοί σου φίλοι αλλά και ποιοι οι εχθροί. Θα διαπιστώσεις ότι κάποια πρόσωπα σε πλησιάζουν χωρίς να έχουν ανιδιοτελείς σκοπούς. Θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και θα αφήσεις περισσότερο χώρο για να μπουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα. Ο Άρης από το ζώδιο του ιχθύ δημιουργεί εστίες εκνευρισμού για υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική ζωή για σένα που είσαι γεννημένος κατά τη διάρκεια του Νοέμβριου.

Αιγόκερως – Απέφυγε καυγάδες

Εξαιρετικά σημαντική είναι η σημερινή ημέρα αγαπητέ φίλε Αιγόκερε γιατί σχηματίζεται η πρώτη Έκλειψη Σελήνης της χρονιάς η οποία σε επηρεάζει στενά, ιδιαίτερα σε θέματα που συνδέονται με τους στόχους, το μέλλον, τις προοπτικές, το γάμο καλά και την καριέρα. Προκύπτουν γεγονότα που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε ένταση εσωτερική ενώ σκόπιμο είναι να αποφύγεις καβγάδες οι οποίοι οφείλονται στην παρορμητικότητα και θα οδηγήσουν σε λάθη και παρεξηγήσεις. Αυτή την ημέρα αισθάνεσαι ότι θίγονται τα συμφέροντά σου, ότι είσαι σε στασιμότητα είτε   ένας άνθρωπος δεν σε βάζει στην θέση που σου αρμόζει και αξίζεις.

Υδροχόος – Μέρα ενδυνάμωσης

Για σήμερα Δευτέρα η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού σε τρίγωνο με τον πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο έρχεται για να σε αφυπνίσει και για να σε κάνει να φιλοσοφήσεις τη ζωή κάτω από ένα διαφορετικό μοτίβο. Αλλαζουν οι απόψεις, οι θεωρίες σου, καθαρίζει το μυαλό σου από δυσάρεστες σκέψεις ενώ βρίσκεσαι στο μεταίχμιο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ζωής και να εφαρμόσεις αλλαγές που θα σε βάλουν σε μία νέα πορεία. Η ανανέωση της περιόδου θα σου προσφέρει μεγάλη ενδυνάμωση

Ιχθύς – Μέρα ψυχολογικού αναβρασμού

Με βαριά διάθεση ξεκινά αυτή η Δευτέρα αγαπητέ φίλε Ιχθύ αφού στην πορεία της σχηματίζεται η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού η οποία διεγείρει τους φόβους, τις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες και σου ξύνει κάποιες πληγές για ζητήματα του παρελθόντος. Η έκλειψη αυτή, σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να δώσεις οριστικό τέλος σε εκκρεμότητες που υπάρχουν εδώ και καιρό στη ζωή σου. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι ένας σημαντικός βραχνάς αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Στον αισθηματικό τομέα το πάθος και η ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε μία απόλυτη χειριστική συμπεριφορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό