27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι Πανθέοι: Θρήνος για τη Μάρμω! Χάνει το μωρό της

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας παλεύει να στηρίξει ψυχολογικά τη Μάρμω, η οποία χάνει το μωρό της και θρηνεί.

Όταν ο Κιτσος μαθαίνει το τραγικό νέο, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά μάταια. Από την άλλη, ο Ισίδωρος πείθει τη Χρυσοστόμη να πάνε στον Ανδρέα και να του ζητήσει συγγνώμη. Όμως τους περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη Μάρμω, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο Ανδρέας παλεύει να σώσει τόσο τη δική της ζωή όσο και του μωρού. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά και η Μάρμω χάνει το παιδί. 0 σύζυγός της προσπαθεί να τη στηρίξει, καθώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θρηνεί, ενώ παράλληλα ψάχνει τον τρόπο να διαχειριστεί και ο ίδιος αυτό που τους συνέβη.

Η Δέσποινα, από την άλλη, εύχεται να μη μάθει ο Κίτσος ότι η Μάρμω έχασε το μωρό, γιατί φοβάται πως αυτό θα τους φέρει πάλι κοντά. Όμως, σύντομα, ο Στάθης αποκαλύπτει στον νεαρό πως αυτή που έχασε το παιδί δεν ήταν η Θάλεια, αλλά η Μάρμω. Κλονισμένος από το νέο, ο Κίτσος ψάχνει τρόπους να την προσεγγίσει. Παράλληλα, η Καλή, γεμάτη ενοχές για την κατάρα που έριξε στο παρελθόν και βλέπει πως τώρα ταλαιπωρεί άδικα αθώους όπως ο Ανδρέας και η Μάρμω, εκφράζει στη Χρυσοστόμη την επιθυμία να συναντήσει στην κλινική τη Μάρμω. Η τελευταία ταράζεται από την αιφνίδια επίσκεψή της και ζητάει από τον Ανδρέα να της δώσει εξιτήριο.

Μάρμω Ανδρέας

Την επομένη, η Βέτα επισκέπτεται τη Θάλεια στο Γραμματικό να τη συγχαρεί για το μωρό και μεταφέρει τα δυσάρεστα για τη Μάρμω. Η Μερόπη, έξαλλη που δεν είχε ειδοποιηθεί νωρίτερα για το τραγικό νέο, τρέχει στην Αθήνα μαζί με τον Ισίδωρο με σκοπό να συμπαρασταθεί στον αδελφό της. Στο μεταξύ, ο Κίτσος, για να επικοινωνήσει με τη Μάρμω, αναγκάζεται να κάνει μια κίνηση που φέρνει και τους δύο σε πολύ δύσκολη θέση.

mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό