22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Οι Πανθέοι – επόμενο επεισόδιο: Η Θάλεια προσπαθεί να επιβεβαιώσει αν είναι αλήθεια το νέο που έμαθε για το πλοίο του Δημήτρη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Οι Πανθέοι» αναβιώνουν στον ΣΚΑΪ. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023. 

Η Μάρμω δείχνει μπερδεμένη και πληγωμένη αλλά προσπαθεί να κρυφτεί ακόμα και από τον ίδιο της τον εαυτό.

Οι Πανθέοι: Επεισόδιο 18 – Πέμπτη 12/10/2023

Ο Αντρέας επιπλήττει τον Κίτσο και ζητάει εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στα εγκαίνια. Ο Κίτσος απολογείται αλλά αποφεύγει να δώσει μια λογική εξήγηση για ό, τι έκανε και ό, τι είπε, αλλά θα οδηγηθεί να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα στις ζωές τους.

Η Μάρμω δείχνει μπερδεμένη και πληγωμένη αλλά προσπαθεί να κρυφτεί ακόμα και από τον ίδιο της τον εαυτό. Παρόλα αυτά, η Νίνα επιμένει πως η Μάρμω έχει αισθήματα για τον Κίτσο.

Εντωμεταξύ, στο Γραμματικό ο Ισίδωρος μαθαίνει για την επίθεση στο σπίτι της Μιρέλλας και λυπάται, μα εκείνη μοιάζει έτοιμη να αντιμετωπίσει μόνη της όλο το χωριό. Παράλληλα, η Θάλεια, συντετριμμένη από το νέο που έμαθε για το πλοίο του Δημήτρη, προσπαθεί να επιβεβαιώσει αν είναι αλήθεια ή όχι.

Κι όλα αυτά, ενώ Μαρμάρης συνεχίζει απτόητος το σχέδιό του δείχνοντας αποφασισμένος να εξαλείψει κάθε εμπόδιο στο διάβα του. Και η Πέλλα είναι πρώτη στη λίστα.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία)

Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Σενάριο: Γιάννα Κανελλοπούλου

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Σύμβουλος Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Κουνέλας

Ενδυματολόγος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς

Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος

Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό