18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι πανηγυρισμοί του Μαρινάκη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού Κ19 στον τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση στον τελικό των μικρών της ομάδας του Πειραιά στο Youth League. Γιορτινές ημέρες ζει η ομάδα του Ολυμπιακού και μετά την επική πρόκριση στα πέναλτι επί της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, σειρά είχε η Κ19 της ομάδας να γράψει ευρωπαϊκή ιστορία. Τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού κατάφεραν και πήραν μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης του Youth League αποκλείοντας την γαλλική Ναντ, στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού μετά την Τουρκία, όπου παρακολούθησε την πρόκριση της ομάδας και το γιόρτασε με την… ψυχή του έκανε στάση στην Ελβετία για τους νέους των Πειραιωτών και την κρίσιμη αναμέτρηση που έδιναν, διεκδικώντας την πρόκριση για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ιστορία για τους μικρούς ήρθε με παρόμοιο τρόπο, όπως με τους μεγάλους. Φτάνοντας δηλαδή στην διαδικασία των πέναλτι εκεί κατάφεραν τελικά να… αποδράσουν και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια εκ των Μίλαν ή Πόρτο.

Το «χρυσό» εισιτήριο στα πιτσιρίκια έδωσε ο Λιατσικούρας με την τελευταία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και όπως αποτυπώνεται από το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έστειλε στα ουράνια το πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ίδιος ήταν κατενθουσιασμένος με την διπλή πρόκριση του σωματείου του Ολυμπιακού και δεν το έκρυψε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό