20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι παλαιότερες γραφίδες S Pen μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην οθόνη του

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία από τις καινοτομίες του νέου Samsung Galaxy Z Fold3 είναι το γεγονός ότι η οθόνη του υποστηρίζει γραφίδα S Pen και εκτός απροόπτου το ίδιο θα ισχύσει και για τις επόμενες γενιές του αναδιπλούμενου smartphone της εταιρείας.

Στο πακέτο του Galaxy Z Fold3 δεν συμπεριλαμβάνεται γραφίδα και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τη νέα ξεχωριστή γραφίδα S Pen για foldables ή την έκδοση S Pen Pro (πιο μαλακή ακίδα για μεγαλύτερη προστασία της εύκαμπτης εσωτερικής οθόνης). Η Samsung, μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως οι χρήστες ΔΕΝ θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις υπάρχουσες γραφίδες S Pen στο Galaxy Z Fold3 διότι θα προκαλέσουν ζημιά στην οθόνη.

Το Samsung Galaxy Z Fold3 αναμένεται στην Ελλάδα στις 27 Αυγούστου 2021. Δεν έχει γίνει γνωστή η επίσημη τιμή για τη χώρα μας, αλλά στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από τα €1799 και οι τιμές των γραφίδων θα είναι στα €49.99 (S Pen) και €99.99 (S Pen Pro).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό