18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι παίκτριες της Κορίνθιανς κατά του προπονητή της Σάντος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αναμέτρηση γυναικείου ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Κορίνθιας και την Σάντος, έγινε αγώνας… διαμαρτυρίας όπου οι παίκτριες της ομάδας της Κορίνθιας, στάθηκαν «απέναντι» από τον προπονητή της Σάντος, και σε μια κίνηση διαμαρτυρίας πριν την έναρξη του αγώνα «έκλεισαν» τα στόματά τους για να θυμίσουν τις κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Σάντος, Κλέιτον Λίμα κατηγορούνταν από 19 διαφορετικές παίκτριες, μέσω ανώνυμων επιστολών όπου είχαν στείλει οι ίδιες για σεξουαλική παρενόχληση.

Με την Βραζιλιάνική ομάδα να λύνει προσωρινά την συνεργασία μαζί του και εν συνέχεια να ψάχνει την υπόθεση σχετικά με το τι είχε συμβεί. Η απόφαση της Σάντος ήταν ότι οι εν λόγω κατηγορίες ήταν άτοπες και οι άνθρωποι που έκαναν την έρευνα αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω τον 49χρονο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας.

Έτσι λοιπόν ο ερχομός του, ξανά στην τεχνική ηγεσία έφερε την δυσαρέσκεια πολλών. Οι παίκτριες της Κορίνθιας σε μια κίνησή τους ώστε να υπενθυμίσουν όλο το γεγονός και τις κατηγορίες… έκλεισαν τα στόματά τους. Συγκεκριμένα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στις εθνικές ομάδες των Σάντος και Κορίνθιας, οι παίκτριες της δεύτερης ομάδας αλλά μαζί και όλος ο πάγκος, στάθηκαν όρθιοι και έκλεισαν είτε τα στόματά τους είτε τα αυτιά τους.

Αυτό είναι και το δεύτερο παιχνίδι το οποίο εκφράζονται κατά του Λίμα, αφού κάτι παρόμοιο είχε προηγηθεί στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αβάι/Κίντερμαν και της Κορίνθιανς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό