15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι παίκτες της ΑΕΚ Β που θα πάνε Ολλανδία με την πρώτη ομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυο πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια έρχονται για την ΑΕΚ Β, καθώς η ομάδα θα έχει πάρα πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα στα ματς με το Ρουφ αυτό το Σάββατο και με την Καλλιθέα το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες που θα είναι στην Ολλανδία με την πρώτη ομάδα, γι’ αυτή τη μίνι προετοιμασία που θα κάνει ο Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα με την πρώτη ομάδα θα βρίσκεται ένας τερματοφύλακας (πιθανότατα ο Χατζηεμμανουήλ), όπως και οι Ραντόνια, Μουστακόπουλος, Μαχαίρας, Κοσίδης, που ήταν στην προετοιμασία και το καλοκαίρι, αλλά και ο Παρράς (υπάρχει μία πιθανότητα ο συγκεκριμένος παίκτης να παίξει το Σάββατο με το Ρουφ, αλλά θα αποφασιστεί τα επόμενα 24ώρα), συν ένα στόπερ εκ των Τρούμπουλο ή Κάτσικα. Ουσιαστικά θα απουσιάζουν επτά βασικοί από την ΑΕΚ Β συν τον Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος έχει πρόβλημα στη μέση, αλλά και τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς που δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Η ΑΕΚ Β δηλαδή θα παίξει με αναπληρωματική ενδεκάδα σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Το σκεπτικό της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο: από τη στιγμή που δίνεται ευκαιρία σε παίκτες της ΑΕΚ Β να δουλέψουν σε προετοιμασία με τον Ματίας Αλμέιδα δίνεται σε αυτό προτεραιότητα. Αυτό είναι το σκεπτικό εξάλλου για την ΑΕΚ Β και τους παίκτες της. Πέρυσι φτιάχτηκε μία ομάδα με παίκτες κυρίως που δίνονταν δανεικοί τα προηγούμενα χρόνια ή ήταν περιφερειακοί στην πρώτη ομάδα.

Ετσι βγήκε η μεταγραφή του Μιτάι στη Λοκομοτίβ, ενώ υπήρξαν κι άλλοι παίκτες που ήταν πέρυσι στην ΑΕΚ Β και πήρε μεταγραφή, όπως ο Γιούσης ή και οι Μπάμπης και Κορνέζος που είναι στη Λαμία. Φέτος τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα καθώς πέρυσι δεν υπήρχε η Κ19 για να υπάρχει ένα έτοιμο γκρουπ έτοιμο να ανέβει στην ΑΕΚ Β, ενώ συν τοις άλλοις υπάρχουν παιδιά που κάνουν πολλές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Η προτεραιότητα είναι η ανάπτυξη των παικτών της ΑΕΚ Β και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλοι. Γι’ αυτό και οι παίκτες θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στην Ολλανδία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό