18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι παίκτες σήκωσαν στα χέρια και μπουγέλωσαν τον Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
15.03.2024 | 01:49

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σήκωσαν στα χέρια και μπουγέλωσαν τον Μεντιλίμπαρ
PRINT SCREEN

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν με την ψυχή τους τη θρυλική πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ρίχνοντας μπουγέλο και σηκώνοντας στα χέρια τον Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Σερβία για να κυνηγήσει ένα τρελό όνειρο, αυτό της πρόκρισης στα προημιτελικά του Conference League, που για όλους σχεδόν ήταν απατηλό μετά από τη συντριβή με 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο “Καραϊσκάκης” στο πρώτο ματς.

Ωστόσο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του έστειλαν μήνυμα σε όλο την ποδοσφαιρική Ευρώπη πως δεν υπάρχει ματς ή πρόκριση που να τελειώνει πριν οι πρωταγωνιστές βγουν στο χορτάρι, με τους ερυθρόλευκους να διαλύουν με 6-1 την αντίπαλό τους και να ονειρεύονται πλέον ακόμα και την ευρωπαϊκή κούπα.

Το πόσο υπερήφανοι ήταν μάλιστα όλοι οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων φάνηκε από το καθεστώς απόλυτης τρέλας που επικρατούσε στα αποδυτήρια, με τους υπερευτυχισμένους παίκτες να δείχνουν την αγάπη τους στον προπονητή τους σηκώνοντάς τον στα χέρια στα αποδυτήρια και μπουγελώνοντας τον Ισπανό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό