16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι οπαδοί της Χαποέλ Τελ Αβίβ έδρασαν ξανά και τραυμάτισαν φίλαθλο της Χάιφα

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται τα επεισόδια στα αθλητικά δρώμενα. Μετά το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, έρχεται και το μπάσκετ, αυτή τη φορά στο Ισραήλ, να προσδώσει άλλο ένα περιστατικό βίας.

Χαποέλ Τελ Αβίβ και Χαποέλ Χάιφα αναμετρήθηκαν για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο Ισραήλ. Το παιχνίδι έληξε υπέρ των φιλοξενούμενων με ένα πόντο διαφορά (88-87) και παρά την τεράστια βαθμολογική τους διαφορά (2η με 10η), η Χάιφα πήρε ένα πολύτιμο διπλό, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και στέρησε απ’ την Τελ Αβίβ την πρωτιά, έστω και για λίγο, κάτι που δεν άρεσε στους γηπεδούχους.

Ένας φίλαθλος της φιλουξενούμενης ομάδας βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει και να υποστηρίξει τον σύλλογο, αλλά, παρά την χαρά του για τη νίκη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Οι αντίπαλοι του επιτέθηκαν, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τον τύπο της χώρας, ο φίλαθλος της ομάδας από τη Χάιφα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη και πολλαπλά τραύματα. Η αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες συλλήψεις οπαδών, ενώ η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη και ενδεχομένως να προσαχθούν κι άλλα άτομα. Τα επεισόδια, εν συνεχεία, μεταφέρθηκαν και έξω απ’ το στάδιο. Μάλιστα, ούτε μήνας δεν πέρασε από τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί ξανά με δράστες οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ, στο τότε ματς με την Χάποελ Χολόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό