18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι Μπακς… συνέτριψαν τους Πίστονς και τους ανάγκασαν στην 23η σερί ήττα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Μιλγουόκι Μπακς με… μπροστάρη τους Ντέιμιαν Λίλαρντ και Μπόμπι Πόρτις πανηγύρισαν μία εύκολη νίκη απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς (146-114), χάρισαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πολύτιμες ανάσες και παράλληλα επιβάρυναν τους αντίπαλούς του στην 23η σερί τους ήττα στο NBA!

Τον… ατελείωτο φαίνεται πως έχει η κατηφόρα για τους Πίστονς, οι οποίοι δεν μπορούν να… σηκώσουν κεφάλι και θα ήταν ολίγων τι δύσκολο να το έκαναν κόντρα στους καταιγιστικούς Μπακς. Τα «ελάφια» είχαν αποκτήσει διαφορά μεγαλύτερη των 30 πόντων από το πρώτο ημίχρονο και έθεσαν γερές βάσεις νίκης, ώστε να διατηρηθούν στην 2η θέση της βαθμολογίας της Ανατολικής Περιφέρειας πίσω από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Λίλαρντ ήταν σε καταπληκτικό βράδυ και σημείωσε 33 πόντους στο ματς, ενώ ο Πόρτις σταμάτησε στους 31, έχοντας ταυτόχρονα και 12 ριμπάουντ. Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπόρεσε να πάρει και μία… ανάσα, προερχόμενος από τους 64 πόντους απέναντι στους Πέισερς. Ο «Greek Freak» σημείωσε σε αυτήν την «χαλαρή» εμφάνιση 22 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ και συνέβαλε σε έναν βαθμό στους 146 πόντους της ομάδας του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε πολύ κατάσταση, μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες στο NBA και έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν περισσότερο το σερί τους με τρεις σερί εντός έδρας αναμετρήσεις που έπονται. Παράλληλα, οι Ντιτρόιτ Πίστονς «τρέχουν» ένα σερί 23-0 εις βάρος τους…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό