16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οι λεπτομέρειες του deal και το… τριψήφιο μπόνους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πρέπει να θεωρείται (σχεδόν) με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης από τη νέα χρονιά. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη επιβεβαιώσει την επικείμενη αποχώρησή του και ο Γάλλος σταρ όχι μόνο έχει ήδη αποφασίσει το πού θα πάει, αλλά μονάχα οι… υπογραφές λείπουν ώστε να κλείσει το deal.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Εμπαπέ έχει ήδη στα χέρια του την επίσημη πρόταση της «Βασίλισσας» από τον Ιανουάριο. Εκείνος δεν έχει έρθει σε επαφή με καμία άλλη ομάδα και έχει ως πρώτη του προτεραιότητα να γίνει από το καλοκαίρι κάτοικος Μαδρίτης.

Ο Εμπαπέ θα λάβει ένα… αδιανόητο ποσό ως μπόνους υπογραφής, το οποίο, όπως αναφέρουν οι «Times», θα αγγίζει τις 128 εκατ. λίρες, μετά τους φόρους! Φυσικά, αυτός ο αριθμός θα αποτελέσει ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο μισθός του, όμως, δεν θα είναι κάτι το… εξωφρενικό και μάλιστα θα είναι χαμηλότερος από αυτόν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτός θα προσεγγίζει περισσότερο τα χρήματα που λαμβάνουν οι δύο άλλοι σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ και ο Βινίσιους. Επιπλέον, ο Εμπαπέ έχει προχωρήσει σε μία… πρωτότυπη κίνηση, αφού έχει καταθέσει αίτημα για να γίνει «trademark» ο πανηγυρισμός του με σταυρωμένα τα χέρια, όπως επίσης το ονοματεπώνυμό του και τα αρχικά του ονόματός του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό