19.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Οι Λέικερς κατέρριψαν το πιο απρόσμενο ρεκόρ τους

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΙΤΟΣ
17.01.2023 | 12:55

Ο χαμογελαστός Λεμπρόν Τζέιμς
AP PHOTO/JAE C. HONG

Τα μόλις δύο λάθη των Λέικερς στον νικηφόρο αγώνα με τους Ρόκετς αποτελούν franchise record. Να και κάτι που θα έχουν να θυμούνται.

Για λίγα πράγματα έχουν να καυχιούνται οι Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι τώρα στην τρέχουσα σεζόν. Το καταλαβαίνει κανείς από το γεγονός πως το 140-132 επί των Ρόκετς ήταν η μόλις 20η νίκη τους (20-24).

Στο παιχνίδι αυτό ο Λεμπρόν Τζέιμς φόρεσε το στέμμα του και με 48 πόντους έφτασε σε season high, μειώνοντας κι άλλο την απόσταση από τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, τον οποίο και θα ξεπεράσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Γενικά ήταν μια σχετικά καλή εμφάνιση από τους λιμνάνθρωπους, αν εξαιρεθούν από τη μία το 1/9 που είχαν μαζί Σρούντερ, Γουέστμπρουκ και Ναν πίσω από το τρίποντο κι από την άλλη τα 17 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.

Ένας παράγοντας που, εν τέλει, έπαιξε τον ρόλο του ήταν τα μόλις δύο λάθη σε 48 λεπτά αγώνα! Ήταν, φυσικά, μια επίδοση που κατέρριψε την προηγούμενη κορυφαία του οργανισμού απ’ όταν αποθηκεύονταν στατιστικά στοιχεία για τις ομάδες. Σε αγώνες του 2001 και του 2011 οι Λέικερς είχαν τελειώσει αγώνα τους με τρία λάθη.

Πλέον το στοίχημα είναι να καταφέρουν το απόλυτο, εφόσον καταστεί κάποια στιγμή εφικτό.

σχετικα αρθρα

Προσωπική παράσταση 48 πόντων από τον showman Λεμπρόν, ακόμη πιο κοντά στο απόλυτο ρεκόρ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό