21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι κόρες αγαπημένων καλλιτεχνών σαρώνουν στο TikTok

Ειδήσεις Ελλάδα

Το “μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”, λέει μια παλιά, σοφή παροιμία και πολλές φορές επιβεβαιώνεται. Όπως, στην περίπτωση της Σοφίας Περίδη και της Μαρίνας Σπανού, δυο κοριτσιών που έχουν πολύ γνωστούς και αγαπητούς στο κοινό μπαμπάδες και ήδη κι εκείνες έχουν αρχίσει να “ξετυλίγουν” το δικό τους ταλέντο και να γνωρίζουν ήδη την αναγνώριση από το κοινό.

Ποια είναι η Σοφία Περίδη

Είναι η κόρη του αγαπημένου τραγουδοποιού, Ορφέα Περίδη και της φλαουτίστριας, Ηλιάνας Μιχοπούλου. Η όμορφη κοπέλα, δεν θα μπορούσε να μην είχε κληρονομήσει το ταλέντο στη μουσική, γι΄αυτό και πρόσφατα συμμετείχε στη νέα δισκογραφική δουλειά του μπαμπά “Τρόκο τροκ” εντυπωσιάζοντας με τη φωνή της, όσους έχουν ακούσει κάποια από τα κομμάτια.

Ωστόσο, η μεγάλη της αδυναμία και ο τομέας που έχει μεγάλη απήχηση στα social media, όμως, και συγκεκριμένα στο TikTok είναι το φαγητό, το ευ ζην, και τα ταξίδια. Με μότο της την ατάκα celebrate life, η Σοφία ετοιμάζει βιντέακια τα οποία κυριολεκτικά σαρώνουν αφού έχουν πολλά views. 

Ποια είναι η Μαρίνα Σπανού

Ένα άλλο κορίτσι με καλλιτεχνικό DNA, που ήδη ξεχωρίζει, είναι η 21χρονη Μαρίνα Σπανού, κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και της μουσικού Μελίνας Παιωνίδου. Το όμορφο μελαχρινο κορίτσι, το γνωρίσαμε για πρώτη φορά κατά την περίοδο της καραντίνας, επειδή έκανε live στην Αρεοπαγίτου και μάγευε με τη φωνή της.

Τα live αυτά συνεχίστηκαν για καιρό και οι περαστικοί άρχισαν να τα ανεβάζουν στο TikTok και να γίνονται viral. Αυτή την περίοδο, το τραγούδι «Λουλούδι του δρόμου», γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και συγκεντρώνει πολύ όμορφα σχόλια. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό