23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οι Κινέζοι θα σώσουν την έκθεση της Γενεύης

Ειδήσεις Ελλάδα

Σανίδα σωτηρίας στους Κινέζους βρίσκουν οι διοργανωτές της έκθεσης της Γενεύης η οποία τα τελευταία χρόνια περνά δύσκολες στιγμές.

Η BYD και η MG Motor από την Κίνα πρόκειται να συμμετέχουν στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το 2024, αναζωογονώντας την εκδήλωση μετά την αποχώρηση σημαντικών απόντων όπως η Volkswagen, η Stellantis και η BMW.

Εν μέσω μιας παύσης από το 2019 λόγω ανησυχιών για την πανδημία, η συμμετοχή αυτών των εταιριών μαζί με τον όμιλο Renault σηματοδοτεί την αναγέννηση της έκθεσης.

Η BYD στοχεύει να ενισχύσει σημαντικά τις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί την Tesla.

Ενώ η BYD επιβεβαίωσε την παρουσία της, η MG Motor, μια κινεζική μάρκα με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, αναμένεται να συμμετάσχει.

Η αυξανόμενη επιρροή των κινεζικών αυτοκινητοβιομηχανιών στην Ευρώπη, με προηγμένες προσφορές σε ηλεκτρικά, προκαλεί τους παραδοσιακούς ανταγωνιστές εν μέσω μιας δαπανηρής στροφής στην ηλεκτροκίνηση.

Παρά τις αξιοσημείωτες απουσίες, οι διοργανωτές παραμένουν βέβαιοι ότι θα έκθεση θα πραγματοποιηθεί, στις ημερομηνίες που έχουν προγραμματιστεί,  για τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, σηματοδοτώντας την 100ή επανάληψή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό