22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Οι καλοί άνθρωποι δεν κρίνονται από το χρώμα της φανέλας!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό (2-2) και έμεινε στο -2 από την κορυφή της Super League. Το στιγμιότυπο, βέβαια, της αναμέτρησης, ενδέχεται να ήρθε μετά την ολοκλήρωσή της, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία, τεχνικός των Σερραίων, είχε μια πολύ εγκάρδια συζήτηση με αυτόν της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, ενώ εν συνεχεία μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην κάμερα της NOVA για τον Αργεντινό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA: Για το ματς: «Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ δύσκολος. Πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, πολλά παιχνίδια. Ήμασταν σε μία καλή στιγμή όταν ήταν να παίξουμε με τον Βόλο και αναβλήθηκε το ματς. Έχουμε μετά πολλούς παίκτες με κάρτες.

Προσπαθούμε να βελτιωθούμε κάθε ημέρα. Δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Εμείς ζούμε από τον κόσμο και τα εισιτήρια. Έχουμε πολλά προβλήματα να διορθώσουμε. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Έχουν δουλέψει πολύ και τους αξίζουν καλά Χριστούγεννα. Έχουμε ένα δύσκολο δεύτερο γύρο και δουλειά να βελτιωθούν».

Για τη νέα ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Με τις μεγάλες ομάδες προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι δε βάζουμε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να δούμε τα γκολ που δεχόμαστε. Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να μείνουμε στην κατηγορία. Υπάρχουν σκληρές ομάδες. Ελπίζουμε να έρθει και ο κόσμος να μας βοηθήσει».

Για την αγκαλιά στον Αλμέιδα και τη συζήτησή τους: «Οι καλοί άνθρωποι δεν κρίνονται από το χρώμα της φανέλας. Είναι πολύ καλός προπονητής. Πήρε το νταμπλ πέρυσι. αυτό που μετρούν είναι οι άνθρωποι. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά προπονητές ή ποδοσφαιριστές. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά όταν τελειώνει το ματς είμαστε φίλοι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό