14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οι καινοτομίες του Pixel τρομάζουν το iPhone στην τελευταία διαφήμιση της Google

Ειδήσεις Ελλάδα

H διαφημιστική καμπάνια της Google “#BestPhonesForever” συνεχίζεται με το τελευταίο βίντεο να είναι μια “τρομακτική ιστορία” για το πόσο υπέροχη και γεμάτη τεχνητή νοημοσύνη θα είναι η επερχόμενη κυκλοφορία των Pixel 8 και Pixel 8 Pro στις 4 Οκτωβρίου.

Αν δεν έχετε δει κάποια τέτοια διαφήμιση, πρόκειται για κινούμενα σχέδια stop-motion που απεικονίζουν το Pixel και το iPhone ως καλύτερους φίλους.

Η πιο πρόσφατη περιπέτεια είναι με θέμα το Halloween και δείχνει τα δύο smartphone στο δάσος υπό το φως της πανσελήνου. Το Pixel αφηγείται μια τρομακτική ιστορία για ένα παλαιότερο τηλέφωνο που ζει στο δάσος.”…Και κάποιοι λένε ότι σε μια ήσυχη νύχτα, μπορείτε ακόμα να ακούσετε το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY να κάνει κλικ σε αυτό ακριβώς το δάσος”, λέει. «Κλικ-κλακ, κλικ-κλακ», κάνει η Pixel με τρομακτική φωνή καθώς πλησιάζει το iPhone. Και αυτό είναι φοβισμένο.

Το Pixel 7 Pro στέκεται δίπλα στο iPhone 15 Pro Max το οποίο, σύμφωνα με τη Google, απέκτησε φέτος μόνο «ένα διαφορετικό κουμπί σίγασης, ένα Dynamic-er Island και μια νέα θύρα φόρτισης». Για τον λόγο αυτό το iPhone είναι νευρικό και φοβισμένο σχετικά με την προοπτική του Pixel 8 Pro να είναι πιο καινοτόμο και να αποκτήσει “το καλύτερο AI”.

Η νευρικότητα του iPhone είναι τόση που λέει ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι θα μιλούν για τις συσκευές Pixel 8, συμπεριλαμβανομένου του «καταπληκτικού σχεδιασμού» τους, δίνοντάς τους «κάθε είδους προσοχή».

“Οι άνθρωποι θα μιλούν για τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό σας. Και θα μας συγκρίνουν. Ποιος έχει την καλύτερη κάμερα; Ποιος έχει την καλύτερη τεχνητή νοημοσύνη;”

“Τι θα συμβεί αν η κυκλοφορία σας είναι πιο καινοτόμα;”, αναρωτιέται το iPhone, με το Pixel να απαντά: “Καμία κυκλοφορία δεν είναι μεγαλύτερη από τη φιλία μας”.

Ακριβώς τότε, αυτό το παλαιότερο τηλέφωνο που στοιχειώνει το δάσος με το φυσικό πληκτρολόγιο βγαίνει για να τρομάξει το Pixel και το iPhone.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό