20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οι Ιταλοί γράφουν για Μπρέκαλο και Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και δείχνει έτοιμος να ενισχυθεί κατάλληλα, προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να κάνει μία καλή πορεία στο Conference League. Μετά την απόκτηση του Άμπι και τον ερχομό του Κάρμο στην Ελλάδα, φαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν την περίπτωση ενός εξτρέμ.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αλλά και το Sky Sport, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται έντονα για τον Γιόσιπ Μπρέκαλο. Ο Κροάτης εξτρέμ, ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην οποία αγωνιζόταν παλιότερα, ωστόσο το deal δεν ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να παραμένει παίκτης της Φιορεντίνα.

Ο Μπρέκαλο φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «βιόλα» και με βάση τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του. Ο ίδιος, έχει αγωνιστεί φέτος σε 18 ματς και έχει καταφέρει να σκοράρει μία φορά. Ένας παίκτης που είχε γίνει κάτοικος Φλωρεντίας πριν από έναν χρόνο, με την ομάδα του Ιταλιάνο να είχε δώσει 1.7 εκατ. ευρώ στη Βόλφσμπουργκ.

Παρά τα όποια δημοσιεύματα πάντως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες για τον 25χρονο, ο οποίος σε περίπτωση που δεν γίνει κάποιο deal με τους «ερυθρόλευκους», είναι πολύ πιθανό να ψάξει πρόταση από κάποιον άλλο σύλλογο του εξωτερικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό