20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις σήμερα Σάββατο 13/4/2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγχύσεις, μπερδέματα και αναβλητικότητα φέρνει μπροστά μας αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο επικοινωνιακό και εξωστρεφές ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα! Οι παρεξηγήσεις στα λόγια, τα διλήμματα, και οι υπεκφυγές θα έχουν την τιμητική τους αυτή την ημέρα ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Το βραδάκι η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου αλλάζοντας τις διαθέσεις και δημιουργώντας ένα πιο τρυφερό, δοτικό και ένθερμο κλίμα στις σχέσεις μας.

Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός – Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα τηρήσεις

Υπάρχουν πολλά σχέδια και προτάσεις για αυτό το Σάββατο φίλε Κριέ και εσύ θέλεις να τα ακολουθήσεις όλα, όμως άθελά σου μπορεί να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα τηρήσεις, ή να πάρεις αποφάσεις που μετά θα τις κρίνεις ότι ήταν αφελής! Μην βιάζεσαι λοιπόν να πεις το ναι και μην παρασύρεσαι στις αποφάσεις σου από άτομα που προσπαθούν αυτή την ημέρα να σε κατευθύνουν! Το βράδυ προσφέρεται για ωραίες στιγμές με άτομα που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή σου!

Ταύρος – Αναγνωρίζεις ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται καταστάσεις

Για μία ακόμα φορά παρασύρεσαι από τις ανασφάλειές σου και ψάχνεις τα γιατί και τα πως, υπεραναλύοντας το κάθε τι! Το κύμα καχυποψίας που σε έχει παρασύρει, δεν σε αφήνει αυτή την ημέρα να νιώθεις ανάλαφρος και ελεύθερος για να περάσεις καλά! Επιπλέον μπορεί να σου ζητηθούν κάποια χρήματα, τα οποία αναγκαστικά θα πρέπει να δώσεις αν και ο λόγος που στα ζητάνε ξέρεις καλά ότι δεν είναι αυτός που σου εκφράζουν! Κάποια τρυφερά μηνύματα το βραδάκι του Σαββάτου σε βοηθούν να αποφορτιστείς

Δίδυμοι – Τα μπερδέματά σου οδηγούν σε λάθη

Δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος και αυτή την ημέρα δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σε χαλάει αγαπητέ μου Δίδυμε. Σε πιάνει η ευ συγκινησία, τρώγεσαι με τα ρούχα σου και προσπαθείς να εντοπίσεις τον βαθύτερο λόγο για ότι συμβαίνει γύρω σου! Προσοχή όμως, γιατί σήμερα εύκολα μπορεί να χάσεις την κατεύθυνση και την πορεία σου, εξαιτίας της δικής σου αδυναμίας να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου!

Καρκίνος – Ανάγκη για μοναξιά

Με άρνηση ξεκινά αυτό το Σάββατο φίλε μου Καρκίνε… Βαριέσαι να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, κουράζεσαι από σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου, πιστεύεις ότι τίποτα καλό δεν θα συμβεί και γενικότερα υπεραναλύεις άσκοπα τις καταστάσεις και προτιμάς να βυθιστείς στην μοναξιά σου αποφεύγοντας τις πολλές συναναστροφές! Ωστόσο η διαίσθησή σου σήμερα είναι αρκετά ισχυρή και χρειάζεται να την ακούσεις, ενώ τις βραδινές ώρες σου φεύγει αυτό το πλάκωμα και το βάρος που αισθανόσουν το πρωί και μπορείς να απολαύσεις στιγμές.

Λέων – Αναγκαστικές αλλαγές σχεδίων

Άλλα θέλεις , άλλα κάνεις, άλλα περιμένεις και αλλιώς σου έρχονται αυτό το Σάββατο φίλε μου Λέοντα! Κάποια σχέδιά σου αλλάζουν και αυτό σε στεναχωρεί ενώ δεν λείπει και η δυσαρέσκεια από κάποια άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος όπου η συμπεριφορά τους δεν είναι η αρμόζουσα απέναντί σου! Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε αρκετά έξοδα! Το Σαββατόβραδο το περνάς ήσυχα και ίσως λίγο νοσταλγικά!

Παρθένος – Σε κουράζουν οι δικαιολογίες

Είσαι δοσμένος στα επαγγελματικά, στους στόχους, στο μέλλον , στις προοπτικές, όμως στεναχωριέσαι που κάποια πράγματα που ήθελες να γίνουν, δεν μπορείς να τα κάνεις παρέα με τους ανθρώπους που ξεκίνησες κάποτε. Απογοητεύεσαι γιατί σε έχει κουράσει το γεγονός να ακούς δικαιολογίες, ενώ διακρίνεις ότι η στάση και η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων είναι μόνο υπεκφυγές! Οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα σου επιφυλάσσουν ένα όμορφο σαββατόβραδο!

Ζυγός – Ανάγκη για αποφόρτιση

Συγχύσεις στην καθημερινότητα, αίσθημα αδυναμίας, κούρασης και παρανοήσεις με το περιβάλλον σου φέρνει αυτό το Σάββατο αγαπητέ μου Ζυγέ! Τα άστρα σε συμβουλεύουν να βρεις μία καλή δικαιολογία και να αράξεις σε μία παραλία ή σε ένα ήσυχο μέρος, παρέα μόνο με τον εαυτό σου, φροντίζοντας να διώξεις μακριά το στρες της περιόδου! Άλλωστε είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο που πρέπει να πάρεις αποφάσεις για την πορεία σου, το γεγονός αυτό σε έχει αγχώσει και έχεις ανάγκη από χρόνο για σένα!

Σκορπιός – Ερωτικές Πλάνες

Πλανεύεις ή Πλανεύεσαι φίλε μου Σκορπιέ σήμερα Σάββατο; Η μέρα αναμένεται να είναι κάπως απατηλή για τον αισθηματικό τομέα, με ψέματα, δικαιολογίες αλλά και μεγάλα λόγια που ξεχειλίζουν υπερβολή! Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την κτητικότητα, την ζήλεια αλλά και την εμπλοκή σου σε αισθηματικές καταστάσεις περίπλοκες ή και αδιέξοδες. Στα οικονομικά μην ξεγελιέσαι από το συναίσθημα και κάνεις έξοδα που θα μετανιώσεις.

Τοξότης – Αντιδράς σε ότι σε καταπιέζει

Σήμερα προσπαθείς να ξεγλιστρήσεις από τα δύσκολα, έχεις κουραστεί από τις ευθύνες που έχεις στην πλάτη σου και σε κουράζει αρκετά και το περιβάλλον σου που σε αποσυντονίζει με τις απαιτήσεις του! Νιώθεις ότι στερείσαι το αίσθημα της ελευθερίας και της αυτονομίας που τόσο πολύ αγαπάς. Μήπως όμως υπερβάλεις λίγο; Προσοχή γιατί μπορεί να λειτουργήσεις επιπόλαια και ασταθή σε άτομα που αγαπάς!

Αιγόκερως – Εργασιακές Ανησυχίες

Σήμερα από το πρωί αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε μεθύσι, κάπως ζαλισμένος, κουρασμένος με το αίσθημα της αδυναμίας στην λήψη αποφάσεων και στην ολοκλήρωση υποχρεώσεων που τρέχουν! Το άγχος για την εργασία είναι έντονο, κάποιες συνθήκες δεν σε ικανοποιούν και νιώθεις σχετική ανασφάλεια αλλά και δυσαρέσκεια! Το βράδυ η Σελήνη από τον Καρκίνο σου επιφυλάσσει ζεστές, τρυφερές στιγμές με το σύντροφο ή τα αγαπημένα πρόσωπα!

Υδροχόος – Λανθασμένες εκτιμήσεις

Αυτό το Σάββατο έχεις υψηλές προσδοκίες που είναι δύσκολο να γίνουν πράξη, είτε γιατί δεν έχεις αξιολογήσει σωστά τα δεδομένα, είτε το ταμείο είναι … μείον! Στον αισθηματικό τομέα βιάζεσαι να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, όμως ειδικά για σήμερα ίσως η επιμονή σου να δείχνει ότι το μόνο που θέλεις να ικανοποιήσεις είναι τον εγωισμό σου! Για σήμερα λοιπόν συγκράτησε τον εαυτό σου από λάθη που μπορεί να οφείλονται στην υπερεκτίμηση ανθρώπων ή καταστάσεων!

Ιχθύς – Αναγκαστικές θυσίες

Ζητήματα που αφορούν τα προσωπικά και τα οικογενειακά σου αποτελούν σήμερα την βασική σου προτεραιότητα φίλε μου Ιχθύ! Προσπαθείς να τους φροντίσεις όλους, να συμπαρασταθείς, να υποστηρίξεις, αδιαφορώντας για τις προσωπικές σου ανάγκες και κρατώντας ανικανοποίητες κάποιες επιθυμίες σου! Οι βραδινές ώρες ωστόσο προσφέρουν ευκαιρίες ψυχαγωγίας και ερωτικής εκπλήρωσης για σένα που έχεις γεννηθεί το Φεβρουάριο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό