23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι ευχές του Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες για καλή χρονιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργης, σε συνομιλία που είχαν με τους παίκτες του «δικεφάλου του βορρά» έδωσαν τις ευχές τους για καλή χρονιά και τους συνεχάρησαν για τα θετικά τους αποτελέσματα τόσο στην Ευρώπη όσο και στο εγχώριο πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν θα αλλάξουμε λογική. Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός και έτσι θα το αντιμετωπίζουμε. Έχουμε μακρύ δρόμο και θα είμαι συνεχώς δίπλα σας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μη χάσετε το πνεύμα που σας έχει φέρει ως εδώ. Όπως στο βίντεο των Χριστουγέννων, ο καθένας έχει τον ρόλο του, ο μαέστρος είναι ο Ραζβάν και όσοι δουλεύουν πίσω από τις κάμερες έχουμε επίσης μεγάλη ευθύνη. Όταν όλα λειτουργούν σωστά, αρμονικά και με σεβασμό του ενός στον άλλον, έρχονται ιστορικές στιγμές. Και σας εύχομαι να συνεχίσετε να γράφετε τέτοιες σελίδες στο βιβλίο του ΠΑΟΚ».

Ο Ραζμάν Λουτσέσκου, εκ μέρους της ομάδας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την στήριξη του και υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλέψει σκληρά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους μέχρι τώρα, αλλά η δουλειά πρέπει και θα γίνει περισσότερη, προκειμένου και μετά τις γιορτές η εικόνα της ομάδας να βελτιώνεται για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό