16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οι επιστροφές στην προπόνηση του Παναθηναϊκου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι αιωνίων της Κυριακής (04/02) με 2-0 στη Λεωφόρο, οι παίκτες του «τριφυλλιού» αφέθηκαν ελεύθεροι να ξεκουραστούν, μιας και τους δόθηκε διήμερο ρεπό. Οι προπονήσεις της ομάδας άρχισαν ξανά την Τετάρτη (7/02) δείχνοντας θετικά σημάδια για τους «πράσινους».

Ο λόγος για τις επιστροφές στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό για τους Άντραζ Σπόραρ, Βενιαμίν Βέρμπιτς και Γιώργο Βαγιαννίδη. Ακόμα μία σημαντική απουσία είναι ο Έλληνας φορ του Φατίχ Τερίμ, Φώτης Ιωαννίδης.

Ο 24χρονος δεν βρίσκεται ακόμα σε θέση να προπονηθεί κανονικά με τον τραυματισμό του να μην έχει υποχωρήσει τελείως. Στην προπόνηση της Τετάρτης (07/02) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς η κατάστασή του δεν έχει βελτιωθεί αρκετά ώστε να μην μπορεί να γυμναστεί με τους συμπαίκτες του. Όπως αναφέρει, μάλιστα, η ανακοίνωση του συλλόγου την προπόνηση παρακολούθησε ο προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου: «Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν, έπειτα από την επικράτησή τους στο ντέρμπι «αιωνίων».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Την προπόνηση παρακολούθησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό