18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οι ελλιπείς ενδεκάδες των Τσέλσι και Λίβερπουλ για τον τελικό του Carabao Cup

Ειδήσεις Ελλάδα

Τσέλσι και Λίβερπουλ  διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον πρώτο μεγάλο τίτλο της χρονιάς στο αγγλικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο του τελικού του Carabao Cup (25/02, 17:00, Action 24).

Από τη μία, η ομάδα του Λονδίνου έχει μια μοναδική ευκαιρία και ουσιαστικά, κόντρα στην Λίβερπουλ σε αυτό το ματς, θέλει με τη νίκη να εξασφαλίσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, μιας και είναι δύσκολο να το πετύχει μέσω του πρωταθλήματος.

Η Ευρώπη δεν υπήρχε στα φετινά της πλάνα, και η πορεία της στην Premier League δεν ήταν σίγουρα αυτή που περίμεναν όλοι, μετά τα ιλιγγιώδη ποσά που δαπανήθηκαν χωρίς να έχουν το αναμενόμενο… αποτέλεσμα!

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ από την άλλη, «διψάει» για τίτλους και θέλει να κάνει την αρχή κόντρα στο Carabao Cup. Οι «reds» είναι μέσα σε όλους τους τους στόχους και προφανώς, μετά την ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ ότι στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει, οι παίκτες θέλουν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να γράψουν ιστορία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Λίγο πριν την μεγάλη σέντρα, γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων οι οποίες διακρίνονται από τις αρκετές απουσίες που ταλανίζουν αμφότερες.

Η ενδεκάδα της Τσέλσι: Πέτροβιτς, Γκούστο, Κόλγουϊλ, Τσίλγουελ, Φερνάντες, Καϊσέδο, Μαντουέκε, Γκάλαχερ, Πάλμερ, Τζάκσον, Στέρλνινγκ.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Έντο, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Μπράντλεϊ, Ρόμπερτσον, Γκράβενμπερχ, ΜακΆλιστερ, Έλιοτ, Γκάκπο, Ντίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό