24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι εκλεκτοί του ΠΑΟΚ για «Λεωφόρο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στροφή στην αγωνιστική δράση της super league για τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να έχουν μία εκτός έδρας αποστολή. Ο «δικέφαλος του βορρά» λίγες μέρες μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Conference League, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα εντός συνόρων.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό (31/03, 18:00) για τη 2η αγωνιστική των play offs. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, με τον Ραχμάν Μπάμπα να μένει εκτός, μιας και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση. Η προπόνηση του Σαββάτου (30.03) ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο και δε θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου . Εκτός αποστολής κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που συνέχισε με θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα .

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό