18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οι δύσκολες στιγμές του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου – Ζει σε ένα υπόγειο 15 τετραγωνικών με 220€ το μήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Οι δύσκολες στιγμές του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου – Ζει σε ένα υπόγειο 15 τετραγωνικών με 220€ το μήνα

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο;»Τον δικό του δύσκολο αγώνα να τα βγάλει πέρα μοιράστηκε ο Γιώργος Λαμπάτος σε συνέντευξη που έδωσε. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τις δυσμενείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Espresso, λέγοντας αρχικά: «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα»….

Διάβασε εδώ…

 

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό